- Emoji Skoru
- 22
- Puanlar
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oncelikle cok tesekkur ederim :)Merhaba mutluluklar hayirli olsun:) benim de nisanlim igdirli igdira gelicem seneye kismet olursa. Ben pek bilmiyorum salonlari falan ama nisanlim alyans dugun salonu var dedi fiyati 9000 yemekli olirsa tabi
Yok ben igdirli degilim, bilirdim yoksa az cok o zaman yemek yemesekte olur bu isler ne kadar pahali yaBen sivasliyim nisanlim igdirli:) daha dogrusu bayramn 4. Gunu nisanimiz olacak insallah. Bana da cok pahali geldi soylediginde buyuk biyermis ama hani yemekli olmazsa yariya duser herhalde fiyat ya da daha kucuk yerler daha uygundur gelecek misafirlerinize de bagli. Siz igdirli misinz
ben adiyamanliyim ama nisanlimla(diyeyim) farkli bir sehirde oturmayi dusunuyoruz. Sadece ailesi orada oldugundan dugun orada yapilacak. Kiyamam ben ya Bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete, bu isler cooook pahali cokSiz nerelisiniz esiniz igdirli mi yoksa is durumundan vs dolayi mi gidiyosunuz. Bana kalsa da yemekli olmasin da orda hep yemekli yapiyolarmis ayip olir dedi:)) aynen oyle daha baslamadim tam para harcamaya ama pahali
amin :)Hayirlisi olsun hakkimizda:))