Arkadaşlar ben ağrı doğubayazıtta görev yapıyorum. temmuzda doğum yapacağım doğubeyazıtın doktorları iyi değil die ığdıra gidiyoruz özel kadın doğum hastanesinde koray beye.Memlekette uzak gidemeyeceğiz büyük ihtimal .Tek şansımız orası gibi gözüküyor.Daha önce orda doğum yapmış olan var mı nasıldır iyi midir.Yardımcı olursanız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iğdırda doğum yapan arkadaşlar
- Konu Sahibi jordin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende eşimin işi dolayısıyla ıgdırda yaşıyorum . bu sene geldik benim drumda koray bey..ailem gelemicegi için ben doguma bi aksilik çıkmassa ankaraya gidicem ama gidemezsemde burda yapıcam..burda koray bey baya övülen bi dr..gerçekten çok tecrübeli ve saolsun hiç bi gün strese sokmadı bizi..bi kaç tanıdıgım koray beyde dogum yapmış memnunlar..bizde tavsiye üzerine gittik zaten
hııım sizin gibi bizde meslek gereği ekmek parasına böyle gurbetteyiz işte.evet ben de memnunum koray beyden.stres 0 her şey normal ona göre bi şikayet sölesen vah vah ne kötü diyip dalga geçiyor anca:) ama doğum diyince insan şöle bi durup düşünüyor.Eşime göre onun memleketine kayınvalidemlere gitmeliyiz büyük şehir olduğu için iyi doktorlar bulunduğu için vs fakat ben de daha rahat olur diye kendi evimde olmak istiyorum yani doktorda iyi ise neden olmasın
hııım sizin gibi bizde meslek gereği ekmek parasına böyle gurbetteyiz işte.evet ben de memnunum koray beyden.stres 0 her şey normal ona göre bi şikayet sölesen vah vah ne kötü diyip dalga geçiyor anca:) ama doğum diyince insan şöle bi durup düşünüyor.Eşime göre onun memleketine kayınvalidemlere gitmeliyiz büyük şehir olduğu için iyi doktorlar bulunduğu için vs fakat ben de daha rahat olur diye kendi evimde olmak istiyorum yani doktorda iyi ise neden olmasın
gerçekten her şey normal yiyemedigini yeme,ilaç içemiyosan içme saolsun hiç zorlamıyo...
ben yaklaşık 1 ay sonra gidicem ankaraya..burda beni düşündüren yeni dogan ünitesinin olmaması en çok..allah korusun her ihtimal geliyo insanın aklına..geçen sene koray beyde ikizlerine dogum yaptı arkadaşım çok çok memnun..hala övüyo,druna güven gerçekten çok bilgili dio..
gerçekten her şey normal yiyemedigini yeme,ilaç içemiyosan içme saolsun hiç zorlamıyo...
ben yaklaşık 1 ay sonra gidicem ankaraya..burda beni düşündüren yeni dogan ünitesinin olmaması en çok..allah korusun her ihtimal geliyo insanın aklına..geçen sene koray beyde ikizlerine dogum yaptı arkadaşım çok çok memnun..hala övüyo,druna güven gerçekten çok bilgili dio..
demekki herkese aynı bu doktor ben sizin gibi pek araştıramadım yeni doğan ünitesinin olmadığını bilmiyordum.Daha doğrusu hastanenin eksikliklerini bilmiyorum.benim ilk bebeğim tecrübesizlikten heralde ne sormam gerektiğini nelerein olması gerektiğini bilmiyorum anlayacağınız. Bu arada Sizinle aynı zamanlarda doğum yapacağız tesadüf.arkadaşınız normal doğum mu yapmış ben normal düşünüyorum. Bir de estetik dikişle normal dikiş farklı oluyormuş bu hastaneninki estetik mi normal mi biliyor musunuz.
demekki herkese aynı bu doktor ben sizin gibi pek araştıramadım yeni doğan ünitesinin olmadığını bilmiyordum.Daha doğrusu hastanenin eksikliklerini bilmiyorum.benim ilk bebeğim tecrübesizlikten heralde ne sormam gerektiğini nelerein olması gerektiğini bilmiyorum anlayacağınız. Bu arada Sizinle aynı zamanlarda doğum yapacağız tesadüf.arkadaşınız normal doğum mu yapmış ben normal düşünüyorum. Bir de estetik dikişle normal dikiş farklı oluyormuş bu hastaneninki estetik mi normal mi biliyor musunuz.
benimde ilk çocugum ama tecrübeli arkadaşlarımdan falan yararlanıyorum..sora sora ögrenicez artık..bende yenidogan olmadıgını sıra beklerken bi bayandan duymuştum zaten ankarayı düşündügüm için dr a sormadım..sen bi sor istersen..bi şekilde aydınlatır..nasıl olsa daha vaktin var iyice düşünür bi karar verirsin..ıgdır devlette var yenidogan diye biliyorum ama tabi ne derece donanımlı bilemiyorum..devlette çalışan hemşire bi arkadaşım vardı devleti hiç önermedi,yeni dogan var ama başındakilerin egitimi tartışılır falan dedi. ki kendiside dogumuna 2 ay kala konyaya ailesinin yanına gitti..ama tabiki allahın dedigi olur kötü şeyler getirmemek lazım sonuçta olacagı varsa her yerde olur..ama insanın aklınada bi çok şey takılıyo işte..arkadaşımın ikizdi bebekleri 7,5 aylık dogum yaptı sezeryanla onun zaten ikizde olunca baya sorunlu geçmş hamileligi ama maşallah erken olmasına ragmen 4 er kilo dogmuştu galiba bebişleri..hatırladıgım kadarıyla..o çok memnundu koray beyden..dikişi hiç sormadım..bi fikrim yok.
ben ayda 1 gidiyorum sen ne kadar sıklıkla gidiyosun?
ben de ayda bir gidiyorum ama artık sıklaşır herhalde.en son geçen hafta gittim.Arayıp randevu alacağım zaman koray beyin şehir dışında olduğunu ne zaman geleceğinin belli olmadığını annesinin rahatsız olduğunu söylüyorlardı.Diğer doktorlardan birine alıp gittim hastaneye koray beyin yanında çalışan kızı gördüm ona da sordum ne zaman gelecek diye yok artık gelmeyecek burda çalışmayacak dedi şok olduk eşimle beklemediğimimz bir şeydi hastaneden ayrılmış sanırım ne yapacağımızı şaşırdık şimdi bütün planlar alt üst oldu.Sanırım ankaradymış ığdıra tekrar döner mi bilmiyoruz telefonuna da cevap vermiyor.Siz kime gittiniz koray bey hakkında bilginiz var mı
ben de ayda bir gidiyorum ama artık sıklaşır herhalde.en son geçen hafta gittim.Arayıp randevu alacağım zaman koray beyin şehir dışında olduğunu ne zaman geleceğinin belli olmadığını annesinin rahatsız olduğunu söylüyorlardı.Diğer doktorlardan birine alıp gittim hastaneye koray beyin yanında çalışan kızı gördüm ona da sordum ne zaman gelecek diye yok artık gelmeyecek burda çalışmayacak dedi şok olduk eşimle beklemediğimimz bir şeydi hastaneden ayrılmış sanırım ne yapacağımızı şaşırdık şimdi bütün planlar alt üst oldu.Sanırım ankaradymış ığdıra tekrar döner mi bilmiyoruz telefonuna da cevap vermiyor.Siz kime gittiniz koray bey hakkında bilginiz var mı
evet korAY beyin hastaneden ayrıldıgı dogru..hastanede çalışan bi arkadaşımızdan ögrendik bizde ilk olarak ne alaka bilmiyorum ama hala hastane gizliyo..o olmayınca son kontrol semaviye giitik biz fena degildi ama dr ikiye düşünce acayip yogundu nerdeyse 3-4 hamileyi yanyana yatırıp bakıcak ultrasonla..ki o da gidebilirmiş galiba..ben şu an allaha şükür ankaradayım iiki güvenipte koray beye kalmamışım..ki yola çıkmadan bi gün önce acile gitmek zorunda kaldım resmen bi sekreteri dikmişler adı özel ve acil..ne bakan var ne çeken..hiç bi şy yapmadı dogum olursa dru çagırıyoruz diyo..ne nts baktı ne ultrason allah korusun ilgilenilmek için illa dogurmak lazımmış..devlettede direk serum baglamaya kalktılar hiç bi müdahele yok..ben daha beter strese girdim.
belki yakın zmanda yeni dr gelir.yoksa baya sıkıntılı allah yardımcın olsun
bende koray gidince semaviye gittim beklerken bi kaç kişiye de sordum doğum yapanlar memnundu fakat senin dediklerini düşündüm bir de geçen gittiğimde ben de farkettim kim kime dum duma sözde özel hastane de kimsenin bişi umrunda değil o yüzden ben de güvenemedim doğumda eşimin memleketine gitcez.sen en iyisini yapmışın.Koray da ne umursamaz çıktı her gittiğimizde bize teşekkür ediyodu hiç sıkıntı yaratmıyosunuz görünce neşem yerine geliyor maaşallah bütün hastalarımız sizin gibi olsa falan diyodu pat diye ortadan kayboldu bişi sölemeden çekip gitti en azından bence son üç aya girmiş hastalarının hamilelik sürecini tamamlamalarını beklemeliydi çok yanlış yaptı.yakıştıramadaım.neyse hakkıımızda hayırlısı inşallah güzel bir doğum geçiririrz. senin hamileliğin nasıl gidiyor bebğin kaç kilo almış umarım her şey normal gidiyordur
.
.
bende koray gidince semaviye gittim beklerken bi kaç kişiye de sordum doğum yapanlar memnundu fakat senin dediklerini düşündüm bir de geçen gittiğimde ben de farkettim kim kime dum duma sözde özel hastane de kimsenin bişi umrunda değil o yüzden ben de güvenemedim doğumda eşimin memleketine gitcez.sen en iyisini yapmışın.Koray da ne umursamaz çıktı her gittiğimizde bize teşekkür ediyodu hiç sıkıntı yaratmıyosunuz görünce neşem yerine geliyor maaşallah bütün hastalarımız sizin gibi olsa falan diyodu pat diye ortadan kayboldu bişi sölemeden çekip gitti en azından bence son üç aya girmiş hastalarının hamilelik sürecini tamamlamalarını beklemeliydi çok yanlış yaptı.yakıştıramadaım.neyse hakkıımızda hayırlısı inşallah güzel bir doğum geçiririrz. senin hamileliğin nasıl gidiyor bebğin kaç kilo almış umarım her şey normal gidiyordur
.
bencede doğum için eşinin memleketine gitmekle çok iyi yapıcaksın..yine bizim gelmek için vaktimiz oldu doğumuna çok çok az kalmış hastalarıda vardı resmen ortada kaldılar..hamileliğim çok sıkıntılı değil şükür sadece geçenlerde kasılmam oldu hastaneye gittim hemen nts bağladılar 55 leri gördüm bi ara..baya tırstım doğuruyorum diye çok erken olduğu için ama inan ister istemez karşılaştırıyosun ve hemşirelerin ilgisi falan acil olmasına rağmen ççok iyiydi..medeniyet var en azından desem ayıp olmaz galiba..ki sende beni anlarsın yakında ..şükür şimdilik hastanemdende memnunum..az kaldı doğuma..umarım sağlıkla sıhhatle alırız bebişlerimizi kucağımıza..sen ne zaman gidiceksin?uçaklamı?
yaa aman dikkat et kendine son aydayız fazlada yorma kendini canım o kasılmalar oluyormuş zaten sık sık yalancı doğum sancıları.ben temmuz başında gideceğim kendi aracımızla gitcez bi aksilik olmaz sa inşallah sağ salim gideriz.gidince ordan hemen bi doktor bulmam lazım onu araştırıyoum şimdilerde