Çocuk Hastalıkları İga düşüklüğü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

tuntuni

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
4
1
16
41
Merhaba. 5 yaşındaki oğlumun iga düşüklüğü var. Sürekli hasta. Onlarca antibiyotik kullandı, zatürre gibi ağır hastalıklarda geçirdi. Benzer şekilde olan var mı?

Merhaba. 5 yaşındaki oğlumun iga düşüklüğü var. Sürekli hasta. Onlarca antibiyotik kullandı, zatürre gibi ağır hastalıklarda geçirdi. Benzer şekilde olan var mı?
Merhaba maalesef benim bebeğim de 7 aylık ve Iga düşüklüğü mevcut. İnek sütü alerjisi vardı Dr tesadüf bu tetkikleri istedi. Henüz sonuçları göstermeye gidemedim. Çok tedirginim. Maalesef size şuanda yardımcı olamıyorum ama siz ne yaptınız öğrenebilir miyim?

Benim kiziminda oyleydi 1 yasinda tesadufen yaptirdigim bagisiklik testiyle ogrenmistim.Süt cocugunun gecici hipogamaglobinemisi demisti doktor.7 yasinda tamamen duzeldi.Yalnız ben cok korumustum hasta olmasin diye nitekim oyle sık hasta olmazdi.Hatta ilk antibiyotigi 3 yasinda icmisti.

Son düzenleme:
Maalesef devam. Sürekli hasta, çok yıpratıcı bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…