İftira hakaret ile ilgili suç duyurusu yapan var mı?

Motal oldu bana bizim kanıtımız açık seçik numarası da var umarım çok güzel bir ceza alır çok geçmiş olsun şanslıymışsınız ciddiye almışlar.

Haklısınız ama eşim olaydan 2 gün sonra göreve gitti hamileliğim son ayı derken ugrasamadik şuan ki aklım olsa peşini bırakmazdm
Sanırım şikayet etmek için 8 sene geçerli. Yani olay tarihinden itibaren 8 sene içinde şikayet edebiliyorsunuz, öyle biliyorum. Bi araştırın.
Motal oldu bana bizim kanıtımız açık seçik numarası da var umarım çok güzel bir ceza alır çok geçmiş olsun şanslıymışsınız ciddiye almışlar.
bizde de numarayı verenin açık kaydı var, o sebeple zaten ceza aldı. Öbür türlü öyle dedi böyle dedi Havada kalıyor beyanlar. Hakim ciddi adammış. İlk baştaki savcı bizi çok salladı. Yoksa bu kadar uzamazdı bile. Size de inşallah iyi bir ceza gelir.

ne zaman yattıgınızı iddia ediyor bekarken mi? yani esiniz yokken mi? o halde dava yine acarsınız ama sanırım düzeyi degisir

eger esinizi aldattıgınızı iddia ederek esinizle evliyken yattıgınızı iddia ediyorsa olayın boyutu daha büyür.

ben olsam esimin telefonundaki delillerde dahil tüm delillerle suç duyurusunda bulunurum. böyle saçmalık olamax. eşinizin telefonundakiyle de bulunabilirsiniz çünkü davanın eşinizle alakası yok ve adam eşinize sizi kötülüyor.

Eğer sadece alo canım deniyorsa suç konusu oluşmaz ceza almaz maalesef.
Oluşur. Kişilerin huzur ve sükununu bozma suçunu oluşturur. Hiç konuşmadan telefonu kapatsa dahi suç meydana gelmiştir. Onlarca emsal karar var bu hususta

benzer bir durum zor yaşanır, kimse kolay kolay boyle bişey yapmaya cesaret edemez yahu kafayımı yemiş millet ne cesaretle arayıp msj atıp karın yada kocan benimle vs. der, yani bunu yapan insan nasıl cesaret ediyor bir dayanagı yoksa eğer karşı tarafın onu bulacağını şikayet edeceğini bilmiyormuki,emniyete gidecek ifade verecek tacizden suclanacak,bir insan bunu nasıl bilmez,bu tip şuursuz insanlara ciddi cezalar verilmeli bu kadar kolay olmamalı insanların hayatlarıyla oynamak,bu degil ama benzeri çok olay yaşanıyor,profil fotonu çalıp hesap acanmı dersin,senin adına msj atanmı dersin,hepsi ceza almalıki akıllansınlar hatta bence şuursuz şuursuz etrafta dolaşıp dedikodu yapan pis ağızlı şizofrenlerde ceza alsın, bence peşini birakmayın emniyete gidin,onlar hesabida numarayida bulur...

Karşı taraf herhangi bir zaman mekan ismini cismini vermeden bir kanut sunmadan söylüyor bunları o kadar cocukca sacma sapan şeyler ki.. aradık açmıyor mesajla yazıyor, yazdıktan sonra engelliyor her yerden kaçıyor.

Yahu bu ne rezillik belki adamla tanısmadan hayatında olan eski sevgilisi ya da suan aldattıgını soylediği kişi. acilen sikayetci olun her iki durumda da

Güzel arkadaşım araya zaman girmeden elinde ki whatsapp konuşmalarını çıktı olarak al ayrıca usb yükle bunlara üşenme ve atlama hepsinin kopyasıyla beraber savcılığa gidip şikayetçi olacaksınız bu kadar. Olduğunz şehrin yoğunluğuna göre süre ona ayarlı dava acılmş olucak. Sonra savcı bir araştırma isticek numarası kim olduğunu a dan z ye hattı kırıp atsa dahi bulunur ki tehdit iftira şahsi bi şey yapmaktan çok daha büyük cezalar. Avukat büro atıyo size az bi miktar dosya masrafı ödersinz cüzi rakam. Onu da geri alıyosunz sonuçlandığında. Asla ertelemeyin bir kadının kocasına eşinle beraber oldum tarzında şeyler yazıyosa şirazeyi kaydırmıştır. Başınıza daha fazla bela olmadan. Hemen çok hızlıca şikayetci olun. İkemat asresi telefonunu dikkatli yazmaya özen gösterin başka hiçbir uğraşı yok.

Bana tehdit, hakaretten açtılar. Babamı dolandıran adama yapmıştım. Çok iyi avukat Buldum kendime. “Babasının ölümünden dolayı travma yaşıyordu” filan dedi. Bayağı iyi bir savunma yazdı. Hapis aldım ama sicilim temiz olduğu için Hgb oldu. 10 bin tl para cezasına dönüştü.

Yaptığının cezasını hukuki yoldan çekmeli.Esiniz kavga ederse hakkınızı arayamazsiniz.

Polise gitmeyin süreci uzatıyorlar direkt savcılığa gidin numara var sonuçta en kötü kimin üstüne olduğundan tutulursa ipin ucu gelir ve bu olaydan sonra da tutun o kocayı boşayın hamile eşine inanmayıp saçma sapan şeylere inanır mı insan

Yattı mı o cezayı. Çok sevindim buna. İnşallah bulmuştur cezasını

Teşekkür ederim çok ayrıntılı yazmışsınız ben bugun çıktıları aldım avukata götüreceğim hamile olduğum için kendim gidip gelmek istemiyorum sürekli sağolun

Kimdi acaba merak ettim vallahi. Eski sevgili tarzı biri mi yoksa akraba vs mi?
Hayır, Çok alakasız biri. Şaka yaptığını iddia etti.
Yattı mı o cezayı. Çok sevindim buna. İnşallah bulmuştur cezasını
yeni verildi cezası henüz kesinleşmedi ama benim içim şimdilik soğudu. Çok kin doluydum. Biraz hafifledim Çünkü çok zor zamanlar atlattık, özellikle hamileyken başıma bunun gelmesi… kelimelerle ifade edemem yaşadığım süreci. Kesinleşme şerhini bekliyoruz işte.
bugun çıktıları aldım avukata götüreceğim
Kesinlikle hiçbir delili yok saymayın. Ben hts kayıtlarından sonra yaşanan süreçte bizi arayan numarayı kaydedip ekran görüntüsü almıştım. hakim bendeki ekran görüntüsünün detaylarına bakıp ekran görüntüsünü hangi tarihe hangi saatte kaydettiğimi bile inceledi. Yani yalan mı söylüyorum, olaydan önce mi sonra mı kaydettim hepsine baktı. En ufak bir detay bile çok önemli ki ben birkaç avukata danışmıştım, davayı çok basit görüp almadılar. Bi iş çıkmaz bundan dediler ama ben yılmadım. Yuva yıkmaya çalışmak öyle kolay değil. Kimseye pabuç bırakmadım. Şaka gibi gelebilir ama resmen bir Müge anlı gibi iz sürdüm, bir avukat gibi delil topladım.

Harikasınız teşekkür ederim

Teşekkür ederim çok ayrıntılı yazmışsınız ben bugun çıktıları aldım avukata götüreceğim hamile olduğum için kendim gidip gelmek istemiyorum sürekli sağolun
Kesinlikle vazgeçmeyin demeye geldim insanların huzurunu kaçırmak bu kadar kolay olmamali. Peşini bırakmayın işin aksi halde eşinizin aklında hep bir soru işareti olacak tatsızlık çıkacak. Ki işin daha kötü yanı da şu ki hamile eşinden şüphe etmesi eşinizin. Her şey ortaya çıkarda herkesi susturursunuz umarım. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…