iftara 10 dakika kala regl..

elifel

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
18
0
286
41
Konya
kızlar içinizde benim gibi oruç olup iftara 10 dakika kala regl olan varmı?

25 günde bir regl olurum.hesapladım bugün regl olmam gerekiyordu.belirtilerim 1-2 gün öncesinden başlar. dün sabah ve önceki gün ise hiç bir belirti yoktu.neyse dün orucumu tuttum.eve geldim yemek hazırlıyordum. sofrayı hazırladım eşim geldi oturduk iftar saatini bekliyoruz.herşey o kadar normal ki...iftara 10 dk kala ben bir ıslaklık hissettim ama hiç regl olabileceğimi düşünmedim, çünkü hiç bu kadar sakin ve belirtisiz hasta olmamıştım.neyse lavaboya gittim.iç çamaşırıma baktım ne göreyim süprizzz...kötükedihüso
eh dedim 10 dk daha bekleyemedin mi dedim.
orucum bozuldumu bozulmadımı bilemedim neyse iftar vakti orucumu açtım sonra netten araştırdım oruç reglin başlamasıyla bozuluyormuş. oruçta gitti okuduklarıma göre..
çok kötü oldum orucumun gittiğine mi yanayım gün boyu aç ve susuz kaldığıma mı....
kafamçokkarıştı

ßenimde Seneler önce başıma gelmişti ama bozmadım yinede .
Allah kabul Etsin .

Eğer iftardan önce farkedip lavaboya gitmeseydin ve manzarayı görmeseydin o orucun kazasını yapman gerekmeyecekti ama şimdi o günün kazasını yapman gerek canım :) Allah kabul etsin..

orucun gitmiş olabilir. ama merhameti sonsuz olan Allah o saate kadar çektiğin sıkıntılarının mükafatını verecektir opuyorumnanaktan

bence kaybın yok kazancın varzemuszemus

benimde ramazanın ilk haftasında başıma geldi, 3 dakika kala gerçekle yüz yüze geldim lmaz: tüm gün tuttuğum oruç gitti..Napalım bilmiyorumkismile

aayyy zor bir durum hee ben cok dua ettim allahım ne our orucum gitmesin diye ifatrı actım 1 saat oladan adet oldum ama cok sevindim ya 1 saat erken olsaydım gidecekti oruc ve o günde öle susumıstımki cok sükür basıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…