MinikPiranha ~♥♥~ Kayıtlı Üye 28 Ocak 2014 8.398 17.406 11 Temmuz 2015 Konu Sahibi MinikPiranha #81 pkzz .!.: Masallah bu beceriklilikle dondurmayi da kendiniz yapardiniz :)))) ben olsam hemen onden bir corba pilav patates kofte salata tatli yeter Genişletmek için tıkla... Zaten soyldiginiz sekilde guzel guzel yeter ama biraz abarttim ben :)) ramazandan sonra bu kadar ugrasmam :)
pkzz .!.: Masallah bu beceriklilikle dondurmayi da kendiniz yapardiniz :)))) ben olsam hemen onden bir corba pilav patates kofte salata tatli yeter Genişletmek için tıkla... Zaten soyldiginiz sekilde guzel guzel yeter ama biraz abarttim ben :)) ramazandan sonra bu kadar ugrasmam :)
nehirnil111 Nirvana Kayıtlı Üye 19 Ekim 2012 47.477 78.587 13 Temmuz 2015 Konu Sahibi MinikPiranha #82 pkzz .!.: Masallahhhh neler yapiyorsunuz boyle iftar icin :))) Genişletmek için tıkla... Yeni gelinim ilk davetim ve ilk iftar yemeğimdi kayınvalidemlere karşı o yüzden az abarttık ama yendi çok şükür pek birşey kalmadı
pkzz .!.: Masallahhhh neler yapiyorsunuz boyle iftar icin :))) Genişletmek için tıkla... Yeni gelinim ilk davetim ve ilk iftar yemeğimdi kayınvalidemlere karşı o yüzden az abarttık ama yendi çok şükür pek birşey kalmadı
Tavuk_suyu_ Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 12 Nisan 2015 12.939 50.982 34 13 Temmuz 2015 Konu Sahibi MinikPiranha #83 nehirnil111 .!.: Yeni gelinim ilk davetim ve ilk iftar yemeğimdi kayınvalidemlere karşı o yüzden az abarttık ama yendi çok şükür pek birşey kalmadı Genişletmek için tıkla... Hadi gecmis olsun o zaman :)
nehirnil111 .!.: Yeni gelinim ilk davetim ve ilk iftar yemeğimdi kayınvalidemlere karşı o yüzden az abarttık ama yendi çok şükür pek birşey kalmadı Genişletmek için tıkla... Hadi gecmis olsun o zaman :)
nehirnil111 Nirvana Kayıtlı Üye 19 Ekim 2012 47.477 78.587 13 Temmuz 2015 Konu Sahibi MinikPiranha #84 pkzz .!.: Hadi gecmis olsun o zaman :) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım