İftar Menüsü

Geç kaldım sanırım bunu görmek için ama benim haftasonu alacağım misafirler için oluşturduğum menünün çok çok benzeri

Ben

Yoğurt çorbası + İslim kebabı + Közlenmiş yeşil biber ve domates halkası üzeri kaşar +Pirinç pilavı + Yaprak sarması + Patatesli börek + Közlenmiş kırmızı biber mezesi + Havuç tarator + Komposto + Kedidilli tiramisu

Mantı ve turşu fazladan bence hatta mümkünse mercimek köftesini çıkartıp tatlı koyabilirsiniz yerine sonradan çayın yanına vermek adına siz bilirsiniz tabi ki

Kizzz daha ne yapacaksinnnn ellerine saglik :) Zaten iftarda corbayla doyuyor insan.

Masallahhhh neler yapiyorsunuz boyle iftar icin :)))

lütfen konularınızı ilgili bölümlere açın. konuyu taşıyorum

anaammm.
son cümleyi okumamışım.
taşıdım maalesef:)

Misafirlerim gitti :) herseyden cok memnun kaldilar, salatalarin yarisi kaldi tupper lara koydum kokmazsa yarin yerim diye:) gun boyu ugrasiyorsun bir saatte bitiyor yemekler cok gicik degil mi :)

Yemekten ve caydan sonra da misafirleri dondurma yemeye goturduk :)) yemeklerimin fotolarini atamadim bari bunu atayim :) puanli bluzlu benim :)

Eklentiler

• IMG-20150711-WA0006.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 83
Yemekten ve caydan sonra da misafirleri dondurma yemeye goturduk :)) yemeklerimin fotolarini atamadim bari bunu atayim :) puanli bluzlu benim :)

Masallah bu beceriklilikle dondurmayi da kendiniz yapardiniz :)))) ben olsam hemen onden bir corba pilav patates kofte salata tatli yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…