- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
-
- Konu Sahibi MinikPiranha
Merhaba guzel bayanlar, annem telefonumu acmadi ben de sizden fikir edinmek istedim. ay dert mi bu demeyin lutfen zira bana dert oldu.
İftara misafirim var, yemeklerin cogunu yapmisken su anda birbiriyle uyumsuz seyler yaptigim kanisina vardim. sayiyorum yaptiklarimi.
Yogurt terbiyeli tavuk corbasi
islim kebabi
sehriyeli pirinc pilavi
firinda kasarli patates puresi
Manti
Koz kirmizi biber salatasi
Yesil salata
Mercimek koftesi
Tursu
Olmus mu kizlar, olmamissa neler ekleyebilirim daha aksama cok var.
Mantı fazla olmuş, pilav var. Ama olsun eksik değil ya fazlalık.
Salataların ve çeşitleri gayet yerinde, keşke birini yoğurtlu tutsaydın. Patlıcanla iyi gider, kırmızı biberleri yoğurtluya çevirebilirsin.
Çorba olabilirdi ama sıcak yaz zaten boşver. Bence fazlası var, eksiği yok. :)
Adini unuttugum sarisin guzel kadin gelip her akliniza geleni buraya acmayin diyene kadar yardimci olun lutfen. sizi seviyorum :)
aaa nasi koydun onu :) fasulyeye benziyor ellerine saglik tadini gercekten merak ettim :)
aaa nasi koydun onu :) fasulyeye benziyor ellerine saglik tadini gercekten merak ettim :)
Bana da ogret ya ben de koyim fotograf :)
Dosya yükleBana da ogret ya ben de koyim fotograf :)
Ama ama ama ben telefondan giriyorum :)) akdam yuklerim. seninkiler cok guzrl gozukuyor. ellerine saglik :))
Geç kaldım sanırım bunu görmek için ama benim haftasonu alacağım misafirler için oluşturduğum menünün çok çok benzeriMerhaba guzel bayanlar, annem telefonumu acmadi ben de sizden fikir edinmek istedim. ay dert mi bu demeyin lutfen zira bana dert oldu.
İftara misafirim var, yemeklerin cogunu yapmisken su anda birbiriyle uyumsuz seyler yaptigim kanisina vardim. sayiyorum yaptiklarimi.
islim kebabi
sehriyeli pirinc pilavi
Manti
Yesil salata
Mercimek koftesi
Tursu
Adini unuttugum sarisin guzel kadin gelip her akliniza geleni buraya acmayin diyene kadar yardimci olun lutfen. sizi seviyorum :)
Merhaba guzel bayanlar, annem telefonumu acmadi ben de sizden fikir edinmek istedim. ay dert mi bu demeyin lutfen zira bana dert oldu.
islim kebabi
sehriyeli pirinc pilavi
Manti
Yesil salata
Mercimek koftesi
Tursu
Geç kaldım sanırım bunu görmek için ama benim haftasonu alacağım misafirler için oluşturduğum menünün çok çok benzeri
Ben
Yoğurt çorbası + İslim kebabı + Közlenmiş yeşil biber ve domates halkası üzeri kaşar +Pirinç pilavı + Yaprak sarması + Patatesli börek + Közlenmiş kırmızı biber mezesi + Havuç tarator + Komposto + Kedidilli tiramisu
Mantı ve turşu fazladan bence hatta mümkünse mercimek köftesini çıkartıp tatlı koyabilirsiniz yerine sonradan çayın yanına vermek adına siz bilirsiniz tabi ki
lütfen konularınızı ilgili bölümlere açın. konuyu taşıyorumMerhaba guzel bayanlar, annem telefonumu acmadi ben de sizden fikir edinmek istedim. ay dert mi bu demeyin lutfen zira bana dert oldu.
islim kebabi
sehriyeli pirinc pilavi
Manti
Yesil salata
Mercimek koftesi
Tursu
Tesekkur ederiim :))Kizzz daha ne yapacaksinnnn ellerine saglik :) Zaten iftarda corbayla doyuyor insan.
lütfen konularınızı ilgili bölümlere açın. konuyu taşıyorum
anaammm.
son cümleyi okumamışım.
taşıdım maalesef:)
Yemekten ve caydan sonra da misafirleri dondurma yemeye goturduk :)) yemeklerimin fotolarini atamadim bari bunu atayim :) puanli bluzlu benim :)