İftar Menüsü

MinikPiranha

~♥♥~
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
8.398
17.406
Merhaba guzel bayanlar, annem telefonumu acmadi ben de sizden fikir edinmek istedim. ay dert mi bu demeyin lutfen zira bana dert oldu.

İftara misafirim var, yemeklerin cogunu yapmisken su anda birbiriyle uyumsuz seyler yaptigim kanisina vardim. sayiyorum yaptiklarimi.

Yogurt terbiyeli tavuk corbasi
islim kebabi
sehriyeli pirinc pilavi
firinda kasarli patates puresi
Manti

Koz kirmizi biber salatasi
Yesil salata
Mercimek koftesi
Tursu

Olmus mu kizlar, olmamissa neler ekleyebilirim daha aksama cok var.

Adini unuttugum sarisin guzel kadin gelip her akliniza geleni buraya acmayin diyene kadar yardimci olun lutfen. sizi seviyorum :)

Belki pure yersiz olmus pilav oldugu icin o kadar yani gerisi guzel

Ortaya yogurtlu bi salata ekleyebilirsin yogurtlu havuc salatasi olabilir islim kebabi yagli ya onu biraz hafifletecek cacik vs de olabilir

Bu yemeklerden üç iftar çıkar. Uymayanları dondurun veya bize gönderin. Elinize sağlık.

Şaka bir yana mantıyı iptal edin, şöyle zeytinyağlı bir veya iki sebze veya soslu karışık kızartma yapın.

Belki pure yersiz olmus pilav oldugu icin o kadar yani gerisi guzel

Ortaya yogurtlu bi salata ekleyebilirsin yogurtlu havuc salatasi olabilir islim kebabi yagli ya onu biraz hafifletecek cacik vs de olabilir

corbamda ve mantida yogurt var ya cevizli semizotu salatasi yapacaktim bu yuzden vazgectim. Kotu olmaz derseniz semizotu salatasi yapayim.

Zeytinyagimiz bitmis balikesirden getirttigimiz icin marketlerden de almak istemedim acikcasi. normal yagda yesil fasulye olur mu ?

Başka bir şey eklemeyin, herşey fazlasıyla güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…