- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
-
- Konu Sahibi MinikPiranha
Tesekkur ederim, sanki mercimek kofte patates manti pilav karbonhidrat yapmisim gibi herseyi :SOlmuş daha ne olsun. afiyet olsun
Bu yemeklerden üç iftar çıkar. Uymayanları dondurun veya bize gönderin. Elinize sağlık.Merhaba guzel bayanlar, annem telefonumu acmadi ben de sizden fikir edinmek istedim. ay dert mi bu demeyin lutfen zira bana dert oldu.
İftara misafirim var, yemeklerin cogunu yapmisken su anda birbiriyle uyumsuz seyler yaptigim kanisina vardim. sayiyorum yaptiklarimi.
Yogurt terbiyeli tavuk corbasi
islim kebabi
sehriyeli pirinc pilavi
firinda kasarli patates puresi
Manti
Koz kirmizi biber salatasi
Yesil salata
Mercimek koftesi
Tursu
Olmus mu kizlar, olmamissa neler ekleyebilirim daha aksama cok var.
Adini unuttugum sarisin guzel kadin gelip her akliniza geleni buraya acmayin diyene kadar yardimci olun lutfen. sizi seviyorum :)
Menü güzel ama mantıyı hangi sırada servis edeceksiniz fazla gibi
Tesekkur ederim, sanki mercimek kofte patates manti pilav karbonhidrat yapmisim gibi herseyi :S
Belki pure yersiz olmus pilav oldugu icin o kadar yani gerisi guzel
Ortaya yogurtlu bi salata ekleyebilirsin yogurtlu havuc salatasi olabilir islim kebabi yagli ya onu biraz hafifletecek cacik vs de olabilir
:) herkes aç.. kimse aaa hepsi karbonhidratlı demez..
amaç beraber olmak.. fazla düşünmeyin
Bu yemeklerden üç iftar çıkar. Uymayanları dondurun veya bize gönderin. Elinize sağlık.
Şaka bir yana mantıyı iptal edin, şöyle zeytinyağlı bir veya iki sebze veya soslu karışık kızartma yapın.
Hayir hayir hizli degilim 5de kalktim :)) tesekkur ederim.Elinize sağlık. Olmuş bence. Bir de baya hızlıymışsınız.
Mantı fazla olmuş iftarda zaten insan tıkanıveriyor belki cacık olabilir patlıcanla iyi gider.
O zaman patlıcan, biber, kabak kızartın. Üzerine de şöyle güzel bir domates sosu.Zeytinyagimiz bitmis balikesirden getirttigimiz icin marketlerden de almak istemedim acikcasi. normal yagda yesil fasulye olur mu ?
offf daha ne olsun ellerıne saglık zıyafet var valla
O zaman patlıcan, biber, kabak kızartın. Üzerine de şöyle güzel bir domates sosu.