Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geleneksel, dünya mutfağı?Ne pisirsem bilemedim bulamıyorum
masAllahBen köfteli patlıcan sarma, perde pilavı ( iç pilav gibi yapılıp kek kalıbı içinde yufkaya konulup fırına atılandan bahsediyorum), güzel hafif acılı bir mercimek çorbası, yoğurtlu kereviz salatası, normal bir salata, havuç tarator ve saray lokumu yaptım ( tepsinin dibine Hindistan cevizi serpilip pişirilen muhallebiyi üstüne seriyorsun sonra isteğe göre ceviz ya da fıstık koyup soğuyunca sarıyorsun) yaptım en son misafir ağırladığımda. Ramazan değildi tabi. Ve bu tarz menüleri yakıştırıyorum misafir ağırlamaya.
Cuma günü annemler ve kayınvalidemleri çağırdım iftaraNe pisirsem bilemedim bulamıyorum
sarmali buzluktan cikarip pisirince ya dagiliyo ya sisiyo degisik oluyo kotu oluyo sizinki nasil oluyo merak ettim deCuma günü annemler ve kayınvalidemleri çağırdım iftara
Tarhana çorbası
Etli nohut yemeği
Tepsi kebabı üzerine patates de dizeceğim
Buzluk böreği yaptım koydum bugün
Sarma sardım zeytinyağlı buzlukta :)
Pilav
Yoğurtlu mor lahana salatası
Çoban salata
Revani kısmetse onu da bu akşam yapıp koyacağım:) yarına hazırlık.
Valla canım bende merak ediyorumsarmali buzluktan cikarip pisirince ya dagiliyo ya sisiyo degisik oluyo kotu oluyo sizinki nasil oluyo merak ettim de![]()
tamam habet et banada ins guzel olurValla canım bende merak ediyorumdur bakalım ilk kez yaptım yarın pişirince haber veririm olmaz mı ? Zeytinyağlı içi kavurdum birsz normalde iç harca su koyup hafifte pişiriyorum onu yapmadım dağılmasın diye o şekilde attım bakal
Sarma çok güzel olmuştu hiçtamam habet et banada ins guzel olur
demekki sorun bendeSarma çok güzel olmuştu hiç
Dağılmadı ve taze yapıldığı Gibiydi benim buzlukta 2 gece bekledi belki ondan bilemiyorum Bir de çok kontrollü pişirdim azar azar su koydum hep pişirirken haber vermek istedim![]()