ift izgi olutu.. kr ben de Hamiim :)))

tebrikler canım..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

tebrikler....
allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...
:ecrin_bebek:

hepinize tek tek tşk ederim çok saolun... ilk önce şunu söyleyeyim dilimi ısırarak, hiç bi belirtim olmadı,yasmin kullandım 1 sene kadar bıraktım adet oldum geçen ay sonra işte bu ay olmadım bende belki gelir diye bekledim 9 gün ve dün test yaptım :) p.tesi dr a gideceğiz artık. Babasına dün akşam süprizimizi yaptık. Teste baktı bana baktı hamilesiiiiinnn dedii :)) babamı oluyorum dedii sende annee.... ben tabi ağlıyorum, o işte sarıldı banaa öptü filan... elini karnıma koydu... çook çook güzel bi an güzel bi hiiss allahımm isteyen herkesee versin rabbim hayırlısıylaa... sabah babası uyuyordu yavaşçaa elini aldım karnıma koydum ne yapacak acaba diyee baktım gülmeye başladıı nasıl hissetti de gülmeye başladıı anlayamadım amaa harikaydıııııııııı... sarıldı sonra banaa.. işteyim şimdi ,tel açıp soruyor nasılsınız diyee Allahım sağlık versin mutluluk versin çokk şüküüürrrr..... :))))))))))

tebrik ederim.babası karnına eline koyraken falan resmini çek canım.bu arada ailene söyledinmi? merak ettim.ben şayet hemen söylememeyi düşünüyorumda..kaydirigubbakcemile2

herkes duymadı tabi bizde biraz vakit geçince söylemek istiyoruz ama yakın arkadaşlarım birkaç kişiye söyledim içim kıpır kıpır çünki napıım... daha kayınvalidem fialn bilmiyor bu akşam kayınpederime benim babama filan sölicez amaa :))))

Gözünüzaydın, tebrik ederim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin

Arkadaşlar Yazılanları tekrar okudum o gün ki gibi heyecanlandım yine.. Şimdiye kadar hiç yazmamışım buraya zaman ne kadar çabuk geçiyor şuan 21 haftalık hamileyim ... bebişim içimde kıpırdamaya başaladı bu zamana kadar hiç üzmedi beni çook şükür çok iyi geçiyor hamilelik rahat rahat işime gidip gelebiliyorum... babasıda çok heyecanlı bebişimizi dört gözle bekliyoruz.. doktora gittik bebiş cinsiyetini göstermedi bize bakalım önümüzdeki hafta yine kontrolümüz var bu sefer bi güzellik yapar da gösteriri inşaallahh....Rabbim bebeğime sağlık versin kolay doğum nasip etsin isteyen herkese bebiş versin.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bebeğin sana ve eşine hayırlar getirsin gülüm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun umarım hamilelik iyi geçiyordur.İnşaallah hayırlısı ile kucağına alırsın.Darısı isteyen herkese İnşaallah

ooo maşallahh 21 haftalık olmuş bebişin
inş. hayırlı bir şekilde kucagına alırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…