ift izgi olutu.. kr ben de Hamiim :)))

huriye_hb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
44
0
86
40
Konya
bugün sabah işe geldim ve hemen test yaptım arkadaşlar. Çift Çizgiyi gördüm. Allah İsteyen Herkese Nasip Etsin Bana da Sağlıkla Kucağıma almayı nasip etsin.. Şaşkın heyecanlı korkak mutlu bi karışığım... Henüz eşime söylemedim siz bile ondan önce duydunuz laf aramızda :)) kendisi BJK li mağazaya gittim az önce BJK li bi bebek tulumu aldım akşam testi de içine koyup canım kocişime hediye etcem.. Suratının ilk haline görmek için sabırsızlanıyorum... Çok Şükür Rabbiiimmm.. :)))))

canım Allah hayırlı etsin inşallah .nasip olur da benimde bebeğimm olursa bende babasına böle haber vercem inşallah oda bjk li yaaa...canım bize de dua et olur mu....

ay cnm benim ya güsel düşünmüssün :)))

hade bakalım allah kucağına almak nasip etsin umarım sorunsuz güsel bi halilelik geçirirsin

canım çok sevindim sürprizinde çok heyecanlı olacak desene
Rabbim sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin :Saruboceq:

gözün aydın canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Tebrik ediyorum sizi...
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
darısı anne olmak isteyen bütün arkadaşlarımıza...
sevgiler...

gözün aydın olsun allahım sağlıkla kucağna almayı nasip etsin gebelik bölümüne bebişlere isim adl konu açtım ordan isim bakabilirsin

ALLAH tamamına erdirsin canım.Çok güzel düşünmüşsün ayrıca.Birde sormak istiyorum belirtilerin neydi?Kaç gün bekledin?

canım allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin tebrikler
darısı isteyenlerin başına :kedi: aminnnnnnnn

tebrik ederim cnm ...sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim

süprizin çok hoş...güzel düşünmüşsün
eşinin nasıl tepki verdiğinide paylaş burdan merak ettim a.s.

hatta mümkünse o anı kaydet tatlım sizin için müthiş bir anı olur
niye benim aklıma böyle şeyler gelmioooo:sinifsinif:

ben şimdiden eşinin surat ifadesini akannehir kesin böyle olur merak ettim yaa işe gelene kadar çatlıcaz kesin kızlarrr....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…