İffetsiz komşu hakkında... Ne yapmalıyım?

Namus bekçisi olarak mı atadılar sizi oraya? İstediğini içer, istediği ile yatar kalkar. Erkek misafirinizin ya da kardeşinizin binadaki asker çocuğun kadının davetkar tutumuna kayıtsız kalıp kalmaması da onların bileceği bir şey. Siz gürültü için şikayetçi olabilirsiniz. Bunun için binadaki diğer rahatsız olanlarla beraber ilk önce kadınla konuşmalısınız. Belki de kadının aradığı tatlı bir söz, güler bir yüzdür. Çözülmedi ise yönetimle polisle zabıtayla halledersiniz artık.

siz de maşallah pek edeplisiniz ama kadın hakkında tüm malumata sahipsiniz. Dedikodusu çok dönüyor belli ki

yalnız konu eskiymiş. Nasıl da atladım

Piraye

Neyse ki konuları okumadan tarihine bakma huyum var

Piraye konu sekiz yaşında

Benim de bir konumu hortlatır mısın Piraye

Metrese metres denir mahmut mu diyecekti. Metresse de iffetsizdir de. Yanlış bir şey söylememiş ki. Siz niye şeytanın avukatlığını yapıyosunuz?

Bi sazan da benim. Konu eskiymiş.

Bu kk bazen beni çok şaşırtıyor. İki bekar insanın yaptıkları kimseyi ilgilendirmez. Bunun dışında kimse metreslere vs saygı duymak zorunda değil.

Bu eski konular niye çıkmaya başladı alt tarafta yahu ne saçma bir uygulama.
Konuyu evlendirsek çocuğu okula başlardı şimdiye kadar
Evlenir evlenmez çocuk yapılmamalı. İlk önce evlilik oturmalı ondan sonra çocuk düşünülmeli dkjidlsjkdsifkjldis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…