Dedikodu sevsem, bütün apartman kadının yaptıklarını bilir. Kötü niyetli olsam adama şikayet ederim, dayak yermi yemez mi diye de düşünmem.
Zaten diyorum ki beni ilgilendirmiyor. Anlamama ihtimalinizi düşünerek paragraf paragraf yazdım hala mı olmadı? Erkekler mağdur oluyor demedim ki hiç. Rahatsız olan benim ben.
Sizi ilgilendirmiyor ki, neden kadini adama sikayet edesiniz.
Size ne elalemin hayatindan, velisi misiniz?
Rahatsiz oluyorsaniz, gidersiniz polise sikayet edersiniz olur biter.
Paragraf paragraf kadini kötülemis üstüne iffetsiz demissiniz,
sonrada dedikodu sevseydim diyorsunuz, iyi ki sevmiyorsunuz.
Erkekler madur dediniz demiyorum ben de, ama iste kardesim 26 yasinda,
kadin balkona cikiyor, genc erkek gördügünde kahkaha atiyor diye sikayet eden
sizsiniz. Size ne baskasinin davranislarindan, hayatindan.
Anlamama ihtimalinize karsin bende yineleyim.
Size ne baskasinin hayatindan?
Cok rahatsizsaniz, polise sikayet edin.
Şikayet etmiş zaten. Sorununu anlatabilmek için de kadından bahsetmiş. Bir kadın var rahatsız oluyorum napayım mı diyecekti?
Sizde konu sahibin avukati olmalisiniz, memnun oldum.
Evet bir kadin var rahatsiz oluyorum demesi daha uygun olurdu.
Allah bile bir insani zina ile suclamak icin 4 sahid istiyor,
kaldiki bize ne kadin 30 yasindaysa, millete bakiyorsa.
Imam nikahi vardir belki, nereden biliyoruz.
Burada anlatinca sorun cözüldümü, benim gözümde bu anlatilanlarda
dedikodudur.
Bu benim görüsüm.
Begenmeyebilirsiniz, herkes ayni görüste olsa dünya sikici bir yer olurdu.
İmam nikahı veya resmi nikah namus göstergesi değildir. Konu sahibi adamın evli olduğunu söylüyorsa bu kadına ''kötü kadın'' demek olmuyor. Kadının yaşantısı hakkında bilgi veriyor ki olayı yorumlayabilelim. Ayrıca belki imam nikahı vardır demişsiniz. Açıkça saçmalıyorsunuz. İmam nikahı olsa ne olacak? Normal bir durum mu olacak yaşantısı? Hem özel yaşantısının dedikodusuna girmeyin diyorsunuz sizin gidişatınız daha vahim. Bir sorun paylaşılıyorsa illa ki 3. kişiler hakkında konuşulur. Ben ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım. Derdini anlatan birinin üstüne dedikodu yapıyorsunuz diye gitmenize gerek yoktu bence. Gayet usturuplu bir konuşma tarzı ile girmiş konuya konu sahibi. Evli bir adamla yaşamak normal bir durum değildir. Ayıptır. Bunun aksini iddia ediyorsanız sizi de ayıplıyorum. Bu da benim görüşümdür. Bakın; dünya sıkıcı bir yer değil... :)
ses olduğunda belediyeden mi yoksa karakoldan mı onu tam bılmıyorum ama gelip ses ölçümü yapıyorlardı galıba..
belli desibeli geçince cezası vardı dıye hatırlıyorum ama araştırmak lazım
apartmancak imza toplayabılırsınız ona çaktırmadan kat sahıplerı organıze olamaz mı?
yöneticiniz var mı?
Sizi ilgilendirmiyor ki, neden kadini adama sikayet edesiniz.
Size ne elalemin hayatindan, velisi misiniz?
Rahatsiz oluyorsaniz, gidersiniz polise sikayet edersiniz olur biter.
Paragraf paragraf kadini kötülemis üstüne iffetsiz demissiniz,
sonrada dedikodu sevseydim diyorsunuz, iyi ki sevmiyorsunuz.
Erkekler madur dediniz demiyorum ben de, ama iste kardesim 26 yasinda,
kadin balkona cikiyor, genc erkek gördügünde kahkaha atiyor diye sikayet eden
sizsiniz. Size ne baskasinin davranislarindan, hayatindan.
Anlamama ihtimalinize karsin bende yineleyim.
Size ne baskasinin hayatindan?
Cok rahatsizsaniz, polise sikayet edin.
dedikodudur.
Bu benim görüsüm.
böyle bir komşuyla aynı apartmanda yaşamak istemezdim açıkcası.ev sahibiysem yapacak birşey yok ama kiracıysam hemen taşınırdım.evin güzelliği falan da umrumda olmazdı.
canım benim iyi bir bayan değilmiş ne yazık ki bende bir bayan olarak yani çok üzüldüm içki naralar atmak felan yani zaten bütün mahalle rahatsız olur polise şikayetedin bağırdığı sesi çok açtığı zamanlarda sokokta duyulduğu zman ki polisten belki biraz çekinir...
İmam nikahı veya resmi nikah namus göstergesi değildir. Konu sahibi adamın evli olduğunu söylüyorsa bu kadına ''kötü kadın'' demek olmuyor. Kadının yaşantısı hakkında bilgi veriyor ki olayı yorumlayabilelim. Ayrıca belki imam nikahı vardır demişsiniz. Açıkça saçmalıyorsunuz. İmam nikahı olsa ne olacak? Normal bir durum mu olacak yaşantısı? Hem özel yaşantısının dedikodusuna girmeyin diyorsunuz sizin gidişatınız daha vahim. Bir sorun paylaşılıyorsa illa ki 3. kişiler hakkında konuşulur. Ben ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım. Derdini anlatan birinin üstüne dedikodu yapıyorsunuz diye gitmenize gerek yoktu bence. Gayet usturuplu bir konuşma tarzı ile girmiş konuya konu sahibi. Evli bir adamla yaşamak normal bir durum değildir. Ayıptır. Bunun aksini iddia ediyorsanız sizi de ayıplıyorum. Bu da benim görüşümdür. Bakın; dünya sıkıcı bir yer değil... :)
bence eşinize durumu anlatın o da ev sahibiyle konuşşun ordan adamın kulağına gider demişşin...belki öylece kurtulursunuz..hem o adamın karısına da yazık ya ne insanlar var
Komşunuz dedikoducu iffetsiz ve fesat, siz de tüm masumluğunuzla ortalarda komşunuzun iffetsizliğinden, dedikoduculuğundan bahsediyorsunuz, gözünüzle görmediğiniz şeyler için kadını suçluyorsunuz, bir de üzerine kadını sevgilisine şikayet etmek istiyorsunuz. Masumiyetinize hayran kaldım, bir komşunun gürültüsünden belli saatleri aştığı sürece rahatsız olabilirsiniz, istiyorsanız hakkınızı hukuki yollardan arayabilirsiniz, ama geri kalan sizi ilgilendirmez. İçki mi içiyor size ne? Metreslik mi yapıyor size ne? Genç erkeklerden hoşlanırsa hoşlanır size ne? Sizi iffetsiz kadınları belirleyesiniz diye mahallenin namus bekçisi mi ilan ettiler?Bütün bu saydıklarım da sizi rahatsız etmeyi bırak ilgilendirecek en ufak bir şey yok. Bir komşu olarak rahatsız olmaya hakkınız olan konular, gürültü ve pisliktir ama belli ki sizin asıl derdiniz bunlar değil, zaten derdiniz bunlar olsa, gürültücü komşum diye başlık açardınız, komşunuza iffetsiz diyip, iki paragraf boyunca tasvip etmediğiniz yaşantınızdan bahsetmezdiniz.
Annelerin üst komşusu da aynı durumda idi bir gece kızımı uyutmaya çalışıyorum son ses müzik eşliğinde bir bağırti dayanılacak gibi degildi dayanamayıp yukarı çıktım ve rica ettim lütfen kızımı uyutmaya çalışıyorum
gece vakti belki bir sorun problem yasıyorsun ama cocuğum uyumuyor lütfen müziğin sesini kısip şarkınızı da biraz yavaş tonda söyler mısınız demiştim
ayakta duramayacak kadar sarhoşu ama müziği kapattı 20 dk sonra aşağı geldi bı kahve yapar mısınız dedi
Yani önce konuşmayı deneseniz
dedikodudur.
Bu benim görüsüm.
Paragrafın kendisiyle değil, içeriğiyle ilgilenin lütfen. Anlayarak okuyun. Klavye delikanlılığı yaparak kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.
Kadını ne aralık zina ile suçladımBen burada neden biriyle metres hayatı yaşıyor dedim mi? Demedim. İçki içmesin dedim mi? Demedim. Bu arada madem konusu açıldı ben de sizi bilgilendireyim. İkinci eşe imam nikahı kıyılması için ilk eşin rızası lazım. Ama kadının haberi yok. Nikahın geçerli olması şartlarından biri de çevrenin duyurulmasıdır. Adamın sülalesinin haberi yok. Rahatsız olduğum konuyu yazdım tekrar etmiyorum, bir zahmet bak. Bknz. İlk yazım. Bu arada herşeye rağmen sıkıcısınız.
Keşke ilgilenecek daha ciddi işleriniz olsa klavye delikanlılığından başka...
Eğer bir insan sorununa çare arıyorsa gider muhatabı yani rahatsız olduğu komşusuyla konuşur.
Kalkıp burada hiç tanımadığımız bir bayanı bize şikayet etmez, açıkcası kadın metreste olsa
kötü kadında olsa beni ilgilendirmiyor.
Niye ayrıntısı ile başkasının hayatını araştırayım, banane ki.
Eğer rahatsızsam gider insan gibi yüzüne söylerim, şikayetimi belirtirim
olmadı hukuki yollara başvururum.
Üstelik bana saçmaladığımı söylemişsiniz, burada herkes görüşünü belirtebilir.
Benim görüş belirtmem sizi rahatsız ediyorsa beni ignore edin, çünkü bana saçmalıyorsun şeklinde
hakarete giren bir uslüpla konuşma hakkına sahip değilsiniz.
Adamın evli olup olmadığını bilmiyorum evliyse ve metresi varsa takdir etmiyorum tabiki,
ama beni ilgilendirmez.
Burada kimse kimsenin yargıcı değil. Gürültüden rahatsızım demiş konu sahibi, o halde gürültüyü önlemeye
çalışmalı.Konu sahibinin yazdıkları dedikoduya girer evet ve bu görüşüm kim ne derse desin değişmeyecek.
İsterse bin kişi aksini düşünebilir, beni rahatsız etmez.
Yeterki karşımızdakini, saçmalama şeklindeki kelimelerle rencide etmeyelim.
Bir de : bana içeriğinde 'saçmalıyorsun' diye hitap ettiğiniz mesaji bazı arkadaşlar beğenmiş, kendilerine
teşekkür ediyorum. Demek ki bir insanın bir başka insana saçmalıyorsun demesi alkışa değermiş!!
ne manyaklar varmış yarabbim..Açıkcası ben "metresmiş size ne" gibi düşünce tarzını doğru bulmuyorum..haklı olabilmeniz için o metres illa sizin eşinizle mi düşüp kalkmalı diye düşünürüm..eş diye bahsi geçen kadını hemcinsim olarak desteklemek isterim..Toplum içinde yaşıyorsanız istediğiniz gibi yaşayamazsınız..belli kalitede kalmalısınız..bence tabi bence:))
ne manyaklar varmış yarabbim..Açıkcası ben "metresmiş size ne" gibi düşünce tarzını doğru bulmuyorum..haklı olabilmeniz için o metres illa sizin eşinizle mi düşüp kalkmalı diye düşünürüm..eş diye bahsi geçen kadını hemcinsim olarak desteklemek isterim..Toplum içinde yaşıyorsanız istediğiniz gibi yaşayamazsınız..belli kalitede kalmalısınız..bence tabi bence:))
Sizin haksız olduğunuzu düşünen üç farklı yorumu da klayve delikanlılığıyla suçlamışsınız. Keşke sizi haklı bulmayan tüm insanları, klavye delikanlılığıyla, okuduğunu anlamamakla filan suçlamasanız siz de. İstediğiniz yorum geldiğinde ya da siz komşunuzu buradan şiddetle kötülediğinizde bir problem yok sanırım size göre, biz de komşusunun yaşam tarzını beğenmediği için ilişkisini bozmaya karar vermiş bir kadına göre, ciddi işleri olmayan insanlarız.