- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
- 43
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #7.741
Olsun haftaiçi toparlarsınızSelam kızlar. Bugün güne çok uykusuz ama umutlu başlamıştım. Sabah yine yürüyüşümü yaptım,
İlk öğün 13.00
2 haşlanmış yumurta ve bol salatalık, domates, yeşillik
1 parça peynir,
2 form etimek ile güzelce kahvaltımıda yaptım ama sonra inanılmaz bir açlık hissettim.
Ara 15.30
1 quark meyveli yedim, kesmedi,
1 küçük paket gofretyedim.
Akşam 18.00 da az yiyim bari dedim ama
1 koca tabak menemeni 1 büyük dilim esmer ekmekle yedim
“Canın tatlıda ister senin pis obur” diyerek 3 kaşık yulaf ezmesi, süt ve 1 küçük muzla da lapa yaptım kendime.
Bugün kendimi neredeyse hiç tok hissetmedim ya, çok kötü oldu bugün poff..
Kekin Tarifini isterimmmİyi akşamlar
28 Şubat 16/8
KahvaltıEki Görüntüle 2792363
Yeşil mercimekli börek ve çay
Eki Görüntüle 2792365
Ara öğün
İlk kez denediğim fit kek. Şeker un yağ yok. Ama tadı muhteşem oldu
Akşam
Yarım kepçe çorba
4 köfte ve salata
2,5 lt su
4 km yürüyüş
1 saat pilates
Vitamin, mineral gibi besleyici bir etkisi olmadığından bana bozmaz gibi geldi.Ağrı kesici içmek aralıklı orucu bozar mı kızlar
Çok Geçmiş olsun var mı bir ilacı tedavisi peki hep duyarım ama bir bilgim yok canınızı sıkmayın Allah daha büyük sağlık sorunları vermesin inşallahMerhabalar
Bugün dün kendime vermiş olduğum ödül sebebiyle + 2,8 kilo fazla çıktım. Bunun gerçek kilo olmadığını biliyorum ama moralimi bozmadı değil. Bu sebepten ve topuk dikenim olduğunu ve uzun yürüyüş yapmamam gerektiğini öğrenmemden ötürü canım sıkıldı hiçbir şey yemedim. Sadece sütü bol kahve içtim gün içerisinde. Metabolizmamda bir sıkıntı olur mu ?, illaki birşeyler yemeli miyim? bilmiyorum
Çok teşekkür ederim amin Allah beterinden korusun yani işte kilo, yaş, yanlış ayakkabı vs başıma neler açtıÇok Geçmiş olsun var mı bir ilacı tedavisi peki hep duyarım ama bir bilgim yok canınızı sıkmayın Allah daha büyük sağlık sorunları vermesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?