- 4 Aralık 2017
- 551
- 1.526
- 63
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #6.821
Kiraz sapı çayı ödeme çok iyi geliyor canım. Denemek istersen.Bol eksiler olsun kızlar
Bende iki gündür ödem var şekersiz 21 günü bozdum bana iyi gelmedi sanırım anlamış degilimyada. Tekrar regl olucam daha 17 gün bir ağrı var ama şu maydonoz reglde yakın yapıldığını okudum yani ben regl bitti yaptım aklınızda bulunsun regle 1 hafta varken yapalım maydonoz regli erken tarihe çekiyor neyse ödem bende bomba öyle söyleyim
Eki Görüntüle 2764466 + 200 Oysa bu hafta çok iyidim ödem atmak için çok su içtim .ama atamadım
Çok şükür şimdi daha iyiyim. Teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun cnmsimdi nasılsınız
Yaaa inanmiyorum cok mutlu oldumsamanyolu tebrikler canım haftanın 7 yıldızini hakettin 1.100 verdin günün yıldızı oldun
Mavialan arkadaşlarımızda tebrik ediyorum
TebriklerYaaa inanmiyorum cok mutlu oldumSizlerle basaricam
Tebrik ederim canımYaaa inanmiyorum cok mutlu oldumSizlerle basaricam
Gerçekten hiç kolay değil. Ama imkansızda değil. Güzel sonuç alacağını düşün motive ol. Kolay gelsin canımselam kızlar bu hfta herkesi tebrik ediyorum mükemmel siniz
bu iki hfta hep aynı şeyleri yicem biraz sıkıntılı çünkü hergün ayni seyi yemek bni çok sıkıyor nyse alışırım umarım
sabah 10 30
1 haşlama yumurta 1 dilim ekmek 2 adet kayısı 2 tam ceviz ve bol yeşillik ara öğle 13 30 da 4 yemek kaşığı yoğurt içine 4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek pul biber ve nane 1 kepçe corba yedim 16 .00da ara 1 elma ve 10 findikve yeşil çay içeceğim akşam da 4 yemek kaşığı sebze 1 bardak kefir 1 dilim ekmek yağsız salata
Süper menüİyi akşamlar herkese,
20 ocak 16/8
Sabah 11.00
2 yumurta ve birkaç dilim çemensiz pastırma ile omlet
2 parça peynir, 6 zeytin,
1 yk kaymak, 1 yk ev yapımı yaban mersini marmelatı
2 tam ceviz, 1 dilim ekmek
Akşam 18.00
Avuç içi kadar tavuk pirzola,
Bolca yeşil salata
Saat 18.30
1 bardak tarçınlı süt
Su: 1,5 lt anca.
Bugün de böyle kapandı.
Nefis görünüyor menunİyi akşamlar
20 Ocak 18/6
Eki Görüntüle 2765435
Akşam yemekte ayran ve salata
Ara öğün 1 muz ve 1 krep
2,5 lt su
30 dk pilates
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?