- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #6.781
Teşekkür ederim, sabah erken kahvaltı yapamıyorum öğlen 12:30 dan başlatarak listeye uyacağımBu hafta yarından itibaren beni dinlermisinizsalı gününe kadar uyacaksaniz
Sabah uyandiniz bol su tarçınlı kahve yada sade kahve maden suyu için yeşil çay için 30 dkk son 45 dkk spor
10:30 de kahvaltı iki dilim karabuğday ekmeği bir yumurta domates salatalık biber dereotu taze soğan 8 yeşil tuzsuz zeytin bir kibrit kutusu kadar peynir
14 de bir meyve 1 bardak yoğurt yada süt hangisi uyarsa süt yada yoğurt
16 da türk kahvesi 30 dkk sonra 45 dakika spor yada Leslie
18:30 aksam yemegi evde ne yapıldı ise 5 kaşık yemekten salata bol olsun çorba varsa yarım kase ekmek tüketmeyin bulgur pilavı varsa 3 kaşık pirinç pilavı 2 kaşık makarna 3 kaşık bunlar ekmek yerine geçer1bardak ayran içebilirsiniz
20 de kahve yada yeşil çaya çeyrek limon suyu sıkın için yanında mutlaka sade maden suyu
Bu liste saatlerede uyarsanız güzel sonuç alırsın
Tabiki tavuk köfte balık protein ağırlıklı olur.yaninda brokoli haşlama limon zeytinyağı ekleyin.yoğurtla birlikte yada ayranla birlikte mutlaka dereotulu rokalı salata olsunTeşekkür ederim, sabah erken kahvaltı yapamıyorum öğlen 12:30 dan başlatarak listeye uyacağımTaylan Kümeli nin karabuğday diyetini uygulayacaktım ama önce bunu deneyeyim. Ben pek tencere yemeği sevmem akşamları tavuk göğüs haşlama veya ızgara yanına haşlama sebze yesem olur mu ?
Bu arada ilk hedefim 85Arkadaslar nasil resim eklicem. Dosya ekleyi deniyorum aktif olmuyor tuşDun sabah tartilmistim 101.800 gramdim. Bu sabah 100.600gr mım.
ben de seni tebrik ederim kılo alarak seni geçtim bu haftaEki Görüntüle 2764285
-800 gr ,tebrik ederim kilo veren arkadaşları
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
-300 olacak fark yanlış yazmışım.Geçen hafta:67.4
Bugün:67.1
Fark:400gr
Bugün regl olmama rağmen -400 olmasina çok sevindim.arti çıkacak diye çok korkuyordum aslında benim adıma çok güzel mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?