İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
günaydın kizlar iki gün yazamadım internet sorun oldu cumartesi ve pazar tek öğün yaptım 1 kepçe corba bir dilim ekmek salata bol ve 4 yemek kaşığı yoğurt 3 litre su içtim sporu güzel yaptım dün 1 buçuk saat leslie ve yarim saat plates Ikra meyra

Gruba yeni birini ister ister misiniz?

Bu bir duyuru 3 hafta ard arda baskül paylaşmaya o listeden çıkaram bu haftada vermeyen 3-4 kişi arkadaşım var onlar vermezse bu hafta listeden çıkaracam bilginize bunu ilk sayfamızda kurallar bölümüne ekliyorum arkadaşlar

S Smr3535 Moon Light
@Afeera T tatlu dreamy07

Son düzenleme:
Tabiki buyurun hoş geldiniz aramıza menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz salı günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim
Teşekkür ederim. Şimdilik yazım yarin itibari ile resimli paylaşım yaparım.

12' de 1.5 porsiyon omlet
2 adet zeytin
1 adet domates
1 adet füme
2 dilim peynir
1 adet lavaş

16:00 da 2 fincan kış çayı
1 porsiyon kurutulmuş meyve
1 adet ceviz

18:00 da 1 porsiyon makarna
1 porsiyon fırında köfte patates
1porsiyon mor salata

Porsiyonlarim ufakti. Ve günü bitirdim. Su içemedim hic simdi başlıcam. Birde bana aslında pekte kaynak bulamadım bu diyet hakkinda yasaklı olan neler var bilgilendirirseniz sevinirim.

Yarım porsiyon yapsaydiniz makarna patates iki porsiyon fazla olur makarna 3 kaşık fırında köfte patates yarım porsiyon bir porsiyon salata bir bardak yoğurt ayran uygun olurdu

İyi akşamlar kızlar, gün sonuyla karşınızdayım.
18 Ocak 16/8
Sabah 11.00
2 yumurta ve kavurma ile omlet
6 zeytin, bir minik parça peynir
Domates, salatalık, yeşillik
1 dilim keten tohumlu ekmek
Akşam 18.30
Barbun balığı ve bol yeşil salata,
Bir kaç küçük pazı sarması(sarmanın içi de balıktan)
1 dilim keten tohumlu ekmek
Su: Yatana kadar anca 2 lt olur

Merhaba ben 1.5 hafta önce diyetisyene başladım ilk hafta da 4 kiloya yakn yağdan kilo vermişim 1 kilo kastan kilo almışım spora çok asılmıştım. 94.9 ile başladım 92.8 dim. Diyet listem if e uygun o yüzden ben de buraya katılmak isterim. Sabah kilo bildirimi ile başlayacağım. Herkese bol eksiler

Bugün menüm.
Sabah 1 bardak limonlu soğan suyu
Saat 12.30 da bir bardak süt
Saat 14 de 1.5 dilim sites buğdaylı ve keten tohumlu ekmek lor peyniri ve 2 kaşık kadar un helvası
Saat 18.30 da 4 kaşık kuru fasulye 3 kaşık pilav salata
5 tane bisküvi
1.5 litre ödem çayı
Yatana kadar 3 litre su
50 dakika leslie ve 20 dakika bacak egzersizi yapıldı

Merhaba

Bugün gündüz canım birşey yemek istemedi biraz rahatsızdım, sadece akşam 20:00 gibi 2 adet mercimek köftesi yedim ve şimdi de sulandırılmış süte kakao kattım onu içiyorum.

2 litre su içtim ama spor yapamadım. Bu hafta maalesef hiç kilo veremedim herşeyi denedim olmadı bakalım yarın tartı ne gösterecek.

Hoş geldiniz aramıza menü bildirimi yapmaya başlarsınız salı günleri baskül paylaşımı var son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim

Bu hafta yarından itibaren beni dinlermisiniz salı gününe kadar uyacaksaniz

Sabah uyandiniz bol su tarçınlı kahve yada sade kahve maden suyu için yeşil çay için 30 dkk son 45 dkk spor

10:30 de kahvaltı iki dilim karabuğday ekmeği bir yumurta domates salatalık biber dereotu taze soğan 8 yeşil tuzsuz zeytin bir kibrit kutusu kadar peynir

14 de bir meyve 1 bardak yoğurt yada süt hangisi uyarsa süt yada yoğurt

16 da türk kahvesi 30 dkk sonra 45 dakika spor yada Leslie

18:30 aksam yemegi evde ne yapıldı ise 5 kaşık yemekten salata bol olsun çorba varsa yarım kase ekmek tüketmeyin bulgur pilavı varsa 3 kaşık pirinç pilavı 2 kaşık makarna 3 kaşık bunlar ekmek yerine geçer 1bardak ayran içebilirsiniz

20 de kahve yada yeşil çaya çeyrek limon suyu sıkın için yanında mutlaka sade maden suyu

Bu liste saatlerede uyarsanız güzel sonuç alırsın

Iyi akşamlar kızlar bugün bende tek öğün yaptım dışarıda islerim olunca fırsatım olmadı
Sabah 10 gibi kahve
saat 16.00 da 1 tabak mercimek çorbası 1,5 dilim ekmek
Saat 17.00 1 sütlü nescafe 2 kare bitter, 2 kepekli çubuk kraker

Merhaba arkadaşlar

Bugünün menüsü

Sabah 12 de kahvaltı

Ara öğün sütlü fitre kahve

Aksam 18 de kapanış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…