- 4 Aralık 2017
- 551
- 1.526
- 63
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #6.721
Bence çok güzel menüSABAH 13.00
1 yumurta peynir bol salata 1 dilim ekmek
ARA 16.00
4 Kasik yulaf ve 1 bardak sütle lapa yaptım yanında biraz ceviz ve 1 elma
AKSAM 18.30
sebze ve yogurt
40 dk egzersiz 2 lt su
Aslnda ara öğün yapmayacaktim ama kötü oldum cok mu olmus yediklerim sizce
Geçmiş olsunIyi aksamlar arkadaslar aramıza yeni katılan arkadaşlar hosgeldiniz..Hasta olan arkadaşlar acil şifalar dilerim dun benim de migrenim tutmuştu bu yeme düzenine alışmaya çalışıyorum
Bol suda tüketin benimde Migren ataklarım oluyor suyu bol tuketmeye çalışıyorumIyi aksamlar arkadaslar aramıza yeni katılan arkadaşlar hosgeldiniz..Hasta olan arkadaşlar acil şifalar dilerim dun benim de migrenim tutmuştu bu yeme düzenine alışmaya çalışıyorum
Tabiki hoş geldiniz aramızaMerhaba bende katılmak istiyorum kabul edersiniz
Çok iyi sağlıklı menüSABAH 13.00
1 yumurta peynir bol salata 1 dilim ekmek
ARA 16.00
4 Kasik yulaf ve 1 bardak sütle lapa yaptım yanında biraz ceviz ve 1 elma
AKSAM 18.30
sebze ve yogurt
40 dk egzersiz 2 lt su
Aslnda ara öğün yapmayacaktim ama kötü oldum cok mu olmus yediklerim sizce
Senden çok güzel baskül paylaşımı bekliyorum çok iyisin canımMerhaba
Kahvalti 12.00 1 muz 1 portakal
Aksam 18.00 balik ve yeşillik
1 bucuk lt su aama 3 lt tamamlarım
Yarından itibaren menümu bildiricemTabiki hoş geldiniz aramızamenu bildirimine başlaya bilirsiniz salı günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim
Hesap detaylarına girin alta inin goruceksiniz sonra kaydetinMerhaba kendimi tanitiyim 23 yaşındayım İstanbuldayım oturturum 1 tane oğlum var 2 yaşına girecek boyum 165 kilom 94 bide su kilo ibrelerini nasil yaptiniz
Hoşgeldin öncelikle,profilinizi tıkla mesaj kutusunun yanindaki ,,hesap detayları,sonra özel başlık kısmına yazmissinizdir.Ya arkdaslar cahiligem verinama benim durumumda cook eskiden kalma baslangic 59kg hedef 55 kg yazmisim onu nasil guncelerim
Cok tsk ederim :)Hoşgeldin öncelikle,profilinizi tıkla mesaj kutusunun yanindaki ,,hesap detayları,sonra özel başlık kısmına yazmissinizdir.
Hoş geldiniz aramızaGunaydin herkese
Dun ilk mznumu paylasamadim ama bugundzn itibaren aktif olmayi planliyorum. Cok buyuk bir motivasyona ihtiyacim var :/ bu karantina hic iyi gelmedi ya eve tikilip kal sıkıntıdan stresten ancak yiyorum git gide dahada kg alcam. Gunduz abur cubur yememeyz dikkat edebiliyorum cocuklarla yogun oldugumdan aklima gelmiyo ama ikiside uyudugu zaman gelsin cikolatalarnasil yapicam bilmiyorum
HoşgeldinMerhaba kendimi tanitiyim 23 yaşındayım İstanbuldayım oturturum 1 tane oğlum var 2 yaşına girecek boyum 165 kilom 94 bide su kilo ibrelerini nasil yaptiniz
Doğum günün kutlu olsun canım. Sağlıklı mutlu yeni yaşlar dilerim.Iyi akşamlar
12.00 1 yesil elma
17.30 biraz yeşillik ve 1 Kase yoğurt. 1 dilim yas pasta biraz cips kola vs (bugun doğum günüm oldugu için kaçamak yapacagim. ) 1 lt su şimdilik ve 1 hafta zayiflama çayına ara verdim sali günü muhtemelen cok fark olmayacak . Insallah suan ki kilomu koruyabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?