- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
- 43
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #6.641
inşallah canım. Birbirimize sağladığımız destek ve motivasyonla üstesinden geleceğimize eminim.Kilolarımız çok yakın canım. Benimde hedefim 60. İnşallah hep birlikte hedefimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız
2-3 hafta sonu verilerinize göre devam ettirin ilk 2-3 hafta vücut alışma evresinde kilo verimi olmasada vücutta yağ yakımı oluyor ve incelme yaşarsınızSelam,
Bi şey sorucam kızlar
Geçen yıl yaklaşık bi 6 aylık diyetle 72 den 59 Lara düştüm. Sonra yazdan önce diyeti ve sporu bıraktım şu ara 64 cıvarındayım . Daha fazla kilo almadan yeniden zayıflamak istiyorum. Sizce IF işe yarar mı bende!
Ama aktif olamayacaksanız baskül paylasiminida yapmayınCanm merhaba bugün ayapsam olur mu dün baskül çalışmadı akşam pilini falan değiştik oldu
Tabi daha etkili olur hiç kullanmadım ama sürüp spor yapanlar var çabuk incelme olsun diye cm olarak ölçün 1 ay sonra tekrar ölçünIkra meyra size sorum olucaktı spor öncesi yağ yakıcı yağları sorunlu olan bölgeye sürülse etkili olur mu yoksa normal sporunu yap zaten incelir mi dersiniz yani incelmek istyrm ama hızlı olmasını istyrm spor olark hergün plates yapıyorum 100 mekik çekmek plank gibi bunlari düzenli olarak yapıyorum
peki hangi yağ önerirsin internette çok var bilemedim kafam karıştıTabi daha etkili olur hiç kullanmadım ama sürüp spor yapanlar var çabuk incelme olsun diye cm olarak ölçün 1 ay sonra tekrar ölçün
Ben hiç kullanmadim canım öneride bulunamampeki hangi yağ önerirsin internette çok var bilemedim kafam karıştı
teşekkür ederim canım benimBen hiç kullanmadim canım öneride bulunamam
Cok tesekkur ederim sizede tebriklertebrik ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?