- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #6.561
Çok geçmiş olsun tabaklarin nefis görünüyorMerhaba kızlar yarın baskül günü bugün iyi menülerde gördüm kötü menülerdeyarın baskullerde belli olucak
11 Ocak menüm 18 saat açlık
12 de kahvaltıEki Görüntüle 2759045
Ara öğünde bitki çayı
Aksam 18 de kapanış
Eki Görüntüle 2759047
Ev tasidigim için belimde fıtık ve iki disk kaymam var o günlerde belim çok kötü etkilendi hala ağrım var spor yapamiyorum ama iyi olduğum an evde Leslie yapmaya başlayacağım inşallahyarın bol eksiler olsun
Sağol canımÇok geçmiş olsun tabaklarin nefis görünüyor
Çok geçmiş olsun canim,,maşallah arkadaşlar hep sporcu yaaaMerhaba kızlar yarın baskül günü bugün iyi menülerde gördüm kötü menülerdeyarın baskullerde belli olucak
Ara öğünde bitki çayı
Aksam 18 de kapanış
Eki Görüntüle 2759047
Ev tasidigim için belimde fıtık ve iki disk kaymam var o günlerde belim çok kötü etkilendi hala ağrım var spor yapamiyorum ama iyi olduğum an evde Leslie yapmaya başlayacağım inşallahyarın bol eksiler olsun
Geçmiş olsun canim,ben regl ken iştahım çok açık oluyor yaaaİyi aksamlar canlar bugün çok yoğundum birde adet günümdü doğru düzgün birseyler yemeye fırsatım olmadı canimda istemedi zaten.
11. zayiflama çayı 1 çk bal+polen+arisütü
1 çk bal+ççorekotu+tarçın karışım
12.00 yumurta haslamistim yiyemedim maalesef kokuyor gibiydibiraz peynir 1 salata 4 zeytin 1 kuru incir 1 ceviz hayıt tohumlu çay
15.00 sade türkkahvesi
18.00 1tane muz sade soda 1 bucuk lt su
aksama kadar bitmeyen iş
Kahvaltiyi biraz zengin tutacagim artikAzmi kahvaltı yapıyorsun iki dilim ekmek serbes yumurta peynir zeytin bol salata tüketin kahvaltı öncesi bitki çayı şekersiz kahve çay tüketin bol su için ara öğün mutlaka yapın akşam zaten yapilmali
9 olmuyor maalesef, ancak 8. Haftasonu da cok erken oluyor iste, soyle yapabilirim. Hafta ici 16/8 haftasonu 18/ 6İlk öğün 9 da yapsanız aksam aksam 17 de kapatsaniz olurmu bu düzen sizeyada 8 sabah akşam 16 da kapatsaniz da olur önemli olan acilk pencerenizi bozmayın 16 saat yada 18 saat aclikta bozmamaya çalışın
Gecmis olsun.Merhaba kızlar yarın baskül günü bugün iyi menülerde gördüm kötü menülerdeyarın baskullerde belli olucak
Ara öğünde bitki çayı
Aksam 18 de kapanış
Eki Görüntüle 2759047
Çok teşekkür ederim canımbenimSağol canımçok teşekkür ederim sanada geçmiş olsun
Tesekkur ederim kuzucumÇok geçmiş olsun canim,,maşallah arkadaşlar hep sporcu yaaa
Geçmiş olsun canim,ben regl ken iştahım çok açık oluyor yaaa
Ben bu hafta biraz saldım maalesef. Az spor bol kaçamak bu hafta çok eksi beklemiyorum.Merhaba kızlar yarın baskül günü bugün iyi menülerde gördüm kötü menülerdeyarın baskullerde belli olucak
Ara öğünde bitki çayı
Aksam 18 de kapanış
Eki Görüntüle 2759047
Sanada geçmiş olsun canımİyi aksamlar canlar bugün çok yoğundum birde adet günümdü doğru düzgün birseyler yemeye fırsatım olmadı canimda istemedi zaten.
11. zayiflama çayı 1 çk bal+polen+arisütü
1 çk bal+ççorekotu+tarçın karışım
12.00 yumurta haslamistim yiyemedim maalesef kokuyor gibiydibiraz peynir 1 salata 4 zeytin 1 kuru incir 1 ceviz hayıt tohumlu çay
15.00 sade türkkahvesi
18.00 1tane muz sade soda 1 bucuk lt su
aksama kadar bitmeyen iş
Çok geçmiş olsun canım dikkat ete fazla zorlama bu arada menüler harikaMerhaba kızlar yarın baskül günü bugün iyi menülerde gördüm kötü menülerdeyarın baskullerde belli olucak
Ara öğünde bitki çayı
Aksam 18 de kapanış
Eki Görüntüle 2759047
evet rgl in etkisi çok oluyor ve sabah erken uyanıp tartılmanında daha vücut şişken tartılıyorum ben sabah evden erken çıkmak zorunda olduğum içinGunaydin ben de artik tam olarak basliyorum.
Bugunku kilo 68.8 ( regl olacagim icin biraz odem oldugunu dusunuyorum)
Hedef kilo 60
Haftada 1 kiloya yakin vermek istiyorum.
Haftada en az 4 gun spor yapilacak.
Gunde en az 2.5 lt su icilecek.
Su anki hayat tempomda yapabilecegim ilk etapta 16/8 ve 14/10 olacak. Bir de insulin direncim oldugu icin ilk seferden sert baslamak istemiyorum.
Insallah beraber hedefimize ulasiriz
Uygulamadan degilde googleden gir kk ya ozaman ekleniyor altta dosya ekle bölümündenHerkese günaydın.
Geçen hafta:68.8
Bugün:67.4
Fark:1.4kg
Hedef:56
Ben bu fotoğraf eklemeyi bir türlü yapamadım. Dosya ekleme kısmı da açılmıyor üstteki kareyi tıklayıncada fotoğrafı sürükle veya bırak yazıyor ama hiçbir şekilde ekleme yapmıyor yada ben yapamıyorum
Süper hedef az kaldı haftaya 57.3 biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?