- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #6.521
Süper menüsaat 9 da kahvaltı 1 dilim ekmek 1 dilim peynir öğlen ara öğün 2 elma 16 30 da 1 kase çorba 5 yemk kaşığı sebze yemeği 4ymk kaşığı yoğurt ve salata 3 litre su içtim 4 olur yatana kadar leslie yaptım 45 dakika bugünlük böyle
Hoş geldiniz aramızaIf diyeti icin buraya mi katilmaliyim bilemedim tabii ki kabul ederseniz
kararlıyım 5li rakamları göreceğim inşallahSüper menükararliyim menüsü
Cok teşekkur ederim yarın paylaşıma başlarımHoş geldiniz aramızamenü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz salı günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye ekliyecegim İlk sayfamizi okuyun
İnşallah canım hepimiz sağlıklı bşr şekilde istediğimiz kiloya ulaşırız. Arada kaçamaklar yapıyorum ama vazgeçmek yokTamam çok teşekkür ederim bilmiyordum
Estağfurullahgüzel ilerliyorsun ama istediğin kiloya düşeceksin inşallah sağlıkla
Maşallah süpersin
Çok mutlu oluruz. HoşgeldinizIf diyeti icin buraya mi katilmaliyim bilemedim tabii ki kabul ederseniz
Ooo çok güzel. Yaşınızı göstermiyorsunuz demekkiTabii ki 51 yasindayim kimse inanmasa da 2 oğlum var biri evli kilom 70.5 hedefim 63
Afiyet olsun canım. Tabakların çok renkli ve güzel görünüyor.Merhaba canlar
11.00 zayıflama çayı
12. 00 kahvaltı
15.00 ara öğün (elmaları yiyemedim muzlardanda tabagin altındaki 2 küçük dilimi yiyebildim )
1 buçuk Lt. Su icildi şimdilik
Azmi kahvaltı yapıyorsun iki dilim ekmek serbes yumurta peynir zeytin bol salata tüketin kahvaltı öncesi bitki çayı şekersiz kahve çay tüketin bol su için ara öğün mutlaka yapın akşam zaten yapilmaliMerhabalar, bugun de sabah cok ac hissetmedim ama ilk ogunu yiyince bir anda daha fazla acikiyorum, niye acaba? Mesela 10.30 kahvalti 13.00 de hemen aciktim.
Bugun 1 saat yurudum, iyi geldi.
Güzel gidiyorsunMerhaba canlar
11.00 zayıflama çayı
12. 00 kahvaltı
15.00 ara öğün (elmaları yiyemedim muzlardanda tabagin altındaki 2 küçük dilimi yiyebildim )
1 buçuk Lt. Su icildi şimdilik
İyi akşamlar kızlar. Menü bildirimine başlayım bugün. Tahmin ettiğim gibi “temiz bir beslenme” yapamasamda tokluk pencereme sadık kalacağım. Salı günü tartı paylaşımımla beraber acemiliği de atarım üstümdenTabiki hoş geldiniz aramızamenü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz salı günü baskül paylaşıp son hedefinizi yazın listeye guncellicegim .ilk sayfamızi okuyun takildiginiz konu olursa söyleyin .
Temiz menü çok iyi gün geçmişİyi akşamlar kızlar. Menü bildirimine başlayım bugün. Tahmin ettiğim gibi “temiz bir beslenme” yapamasamda tokluk pencereme sadık kalacağım. Salı günü tartı paylaşımımla beraber acemiliği de atarım üstümden
10.01.21 16/8
Sabah 10.00
Klasik bir Türk kahvaltısı yaptım, 2 dilim esmer ekmek ile,
Öğlen 13.00
1 fincan şekersiz kahve ile 3-4 gün kurusu
Akşam 17.00
3 küçük köfte
5 yk beşamel soslu karnabahar
3-4 yk zeytinyağlı pırasa yemeği
Ve 1 küçük kase meyveli chia puding ile 17.30 da penceremi kapattım.
2,5 lt su, 15 dk kardiyo ve yarım saat eliptik ile günü bitirmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?