- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #6.501
4 aydir buradayiz cnm, evet guzel, duzenli bir ulke.Ah canım yaa hakkını helal et. Geç gönderdim menüyüEvet maalesef hiç öyle olamadım. Evdeki herkes öyle maalesef. Yatana kadar meyve kuruyemiş dilediklerini yiyorlar. Evde en az yiyen en çok dikkat eden ben en kiloluda benim maalesef
Maalesef erken saatte yiyemedim ıf saatide bozuldu. İnşallah salı günü artı olmaz.
Öyle mi güzel ülke. Kaç yıldır oradasınız
Tamam çok teşekkür ederim bilmiyordumYeşil çayı yemeklerden 1 saat önce yada sonra tüketin yani bitki çayları içinde geçerlialdığınız vitaminlerin eksilmesine yol açıyor o nedenle mutlaka 1-1.5 saat arayla tüketin bitki çayları olsun kahve olsun
EstağfurullahAh canım yaa hakkını helal et. Geç gönderdim menüyüEvet maalesef hiç öyle olamadım. Evdeki herkes öyle maalesef. Yatana kadar meyve kuruyemiş dilediklerini yiyorlar. Evde en az yiyen en çok dikkat eden ben en kiloluda benim maalesef
Maalesef erken saatte yiyemedim ıf saatide bozuldu. İnşallah salı günü artı olmaz.
Öyle mi güzel ülke. Kaç yıldır oradasınız
Maşallah süpersinMerhabalar, dolma yapınca kokusu uğruna bozdum su orucunu :)
50 saat açlık
11.00 filtre kahve
19.00 mercimek çorbası, 3 tane biber dolması, yoğurt ve nesfit çikolatalı bar
2 litre su
Tatlı krizleri ben de de olur. Yani aslinda kendi adıma gergin olduğum zaman daha çok tatlı yerim...Yani o an ne sütlü tarçın ne su fayda etmez...günaydın canlar dün tek öğün yaptim 6 ta oda biraz saçma sapan oldu yarim poğaça 5 kasık kısır 3 4 çatal revani yetmezmiş gibi sabahta 2 eti cin yedim kendme ne kadar kizsamda bu hfta kontrolü kaybettim neden blmyrm sürekli tatli krizi geliyor tarçınlı kahveyi denedim ama yine de yedim bu hfta iki tane çikolatalı gofret yedm dunkiler üstüne bu sabahta yedim bu hfta bnm için kötü bir hfta oldu çok üzgünüm umarım salı günü tartı da arti çıkmam☹
ya inşallah çıkmam bu hfta sürekli ilaçlar içiyorum uykusuzlukta eklenince kendimi tatliya veriyorum sanırımTatlı krizleri ben de de olur. Yani aslinda kendi adıma gergin olduğum zaman daha çok tatlı yerim...Yani o an ne sütlü tarçın ne su fayda etmez...
Insallah artı çıkmazsın arkadasim
Tek öğün yapmayın 2 ana bir ara yapın yoksa abur cubur yersiniz ara öğünde ya kuru meyve ceviz badem fıstık vs yada 1 adet meyve fındık badem ceviz vs yanında tarçınlı 1 tatlı kaşık balli süt yada kakolu 1 tatlı kaşık balli süt tüketingünaydın canlar dün tek öğün yaptim 6 ta oda biraz saçma sapan oldu yarim poğaça 5 kasık kısır 3 4 çatal revani yetmezmiş gibi sabahta 2 eti cin yedim kendme ne kadar kizsamda bu hfta kontrolü kaybettim neden blmyrm sürekli tatli krizi geliyor tarçınlı kahveyi denedim ama yine de yedim bu hfta iki tane çikolatalı gofret yedm dunkiler üstüne bu sabahta yedim bu hfta bnm için kötü bir hfta oldu çok üzgünüm umarım salı günü tartı da arti çıkmam☹
çok teşekkür ederim tavsiyenize uyucam artı olmaması için daha fazla spor mu yapsam ne öneriyorsun canım diyetisyende kilo almış olarak dönmek istemiyorumTek öğün yapmayın 2 ana bir ara yapın yoksa abur cubur yersiniz ara öğünde ya kuru meyve ceviz badem fıstık vs yada 1 adet meyve fındık badem ceviz vs yanında tarçınlı 1 tatlı kaşık balli süt yada kakolu 1 tatlı kaşık balli süt tüketinyada süt tarifi verim
Yağ yakıcı süt
1 bardak yarım yağlı süt
1 kaşık tarçın 1 kaşık kakao
1 tatlı kaşık bal hepsini karıştırın sütü az ısıtıp içebilirsiniz
Meyve şekeri alın en azından yanında mutlaka süt için spor olarak Leslie yapın 45 dkk akşamda Leslie 45 dkk çok zorlanmayin ki sogumayin spordan hava güzel ise 1 saat tempolu yürüyüş yapınçok teşekkür ederim tavsiyenize uyucam artı olmaması için daha fazla spor mu yapsam ne öneriyorsun canım diyetisyende kilo almış olarak dönmek istemiyorum
dün ve bugün yağmurlu dışarı çıkamadım leslie yapim en iyisiMeyve şekeri alın en azından yanında mutlaka süt için spor olarak Leslie yapın 45 dkk akşamda Leslie 45 dkk çok zorlanmayin ki sogumayin spordan hava güzel ise 1 saat tempolu yürüyüş yapın
hoş geldinIf diyeti icin buraya mi katilmaliyim bilemedim tabii ki kabul ederseniz
kendini tanıtır misin yas evli bekâr falan kaç kilosun hedefin kaç merak ettimHosbuldum
maşallah ya inşallah hedefinize ulaşırsınız sağlıklaTabii ki 51 yasindayim kimse inanmasa da 2 oğlum var biri evli kilom 70.5 hedefim 63
mükemmelMerhaba canlar
11.00 zayıflama çayı
12. 00 kahvaltı
15.00 ara öğün (elmaları yiyemedim muzlardanda tabagin altındaki 2 küçük dilimi yiyebildim )
1 buçuk Lt. Su icildi şimdilik
Tabiki hoş geldiniz aramızaİyi akşamlar herkese
Üstümden atmakta çok zorlandığım 20 kilom var. Gençliğimden bu yana gece yeme sendromum var maalesef. Geçen sene diyet grubundayken hem bu alışkanlığı yenmiştim hemde çok güzel kilo vermiştim ama önce grup kapandı, sonra pandemi derken misliyle geri aldım. İF ile hem kilo vereceğime hemde alışkanlıklarımı değiştiriceğime çok inanıyorum16/8 düzeninde yapıp sabah 11, akşam 7 olmak üzere 2 öğün yapmayı hedefliyorum. Bu akşam 7 de yeme işini bitirdim, yarın sabah itibariyle beni de aranıza alır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?