- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #6.261
teşekkür ederim canımTeşekkürler canım. Rabbim hepimizin evladına hayırlı sağlıklı mutlu ömür versin inşallah. Artık genç kız oluyor canım 14 e giriyor.
Teşekkürler canım. Seninde sonuç çok iyi. Tebrikler
16/8 yada 18/6 saat başlaya bilirsin ilk yaptığın için 16/8 ile başlarsın kilo verimi durunca 18/69da bir seyler yiyince 6 saat sonrasi 15 ediyor ilk etapta zorlar o kadar malesef canimyani ben kafama gore bir aralik belirleyebiliyor muyum onu sormak istemistim.
Ayy ne guzel kocaman genc kiz olmus masallah.Teşekkürler canım. Rabbim hepimizin evladına hayırlı sağlıklı mutlu ömür versin inşallah. Artık genç kız oluyor canım 14 e giriyor.
Teşekkürler canım. Seninde sonuç çok iyi. Tebrikler
Ama bebis var. Normal degil mi kilo almis olman
Aa ölçülerimiz baya yakin birbirine. 5.5 cm incelme harika olmusMerhabalar,
Vücut ölçülerim
Göğüs : 88
Bel : 71,5
Göbek : 89,5
Basen : 101
Üst bacak : 58,5
Alt bacak : 37
Değişim : -5,5 cm
Bugun erken kalkamadim canim. 11de yedim oglen. 18/6 yaparim bugun. Yarindan itibaren insallah erken kalkip 16/8 yapicam16/8 yada 18/6 saat başlaya bilirsin ilk yaptığın için 16/8 ile başlarsın kilo verimi durunca 18/6yada arada 1 günlük 20/4 saat yapılabilir
Tabiki olur 9 kahvaltı 17 aksam 8 saat beslenme olur 16/ 8 penceresi yapmış olursunGünaydın bende +300 ama nasıl anlamadım fakat şöyle bir durum var 3 gündür kabızlık yaşıyorum o etkilemiş olmalı
bu aradaIkra meyra canım ben saatleri değiştirsem olur mu? yani şöyle saat en 8,5-9 arası kahvaltı yapsam akşam da engeç 4,5-5 te yesem olur mu
Baskül paylaşımı olursa sevinirim tatlımBaslangic kilom 63.3
Hedef kilom 56
Hedefe ulaşma 9 Mart diye belirledim ınsallah ulasabilirim
Baseni baz alıyorum tatlımMerhabalar,
Vücut ölçülerim
Göğüs : 88
Bel : 71,5
Göbek : 89,5
Basen : 101
Üst bacak : 58,5
Alt bacak : 37
Değişim : -5,5 cm
Haftanın birincisi görünüyor sun
Ama bebis var. Normal degil mi kilo almis olman
Sevindim canım, öğünlerini takipteyim :) Teşekkür ederimAa ölçülerimiz baya yakin birbirine. 5.5 cm incelme harika olmus
Tamamdır canım, aslında önümüzdeki hafta popo bacak ağırlıklı egzersizlere başlamayı düşünüyorum yanlar gitsin popo büyüsünBaseni baz alıyorum tatlımlisteye eklicem benimde basen 62 kilo da ölçtüm 96- 97 geliyordu tasindigim için mezuru bulamadım 3 aydır ölçmedim
Bence saglikli beslenip yuruyusu ve su icmeyi ihmal etmedigin surece (eger kilo konusunda riskli bir gebelik degilse) kiloyu cok da kafaya takmaBi yere kadar normaldir tabi de, toplam 8 kilo aldımdaha da yolum var napcaz
Bulantıyı bastırmak için karbonhidrata yüklenmişsindirBence saglikli beslenip yuruyusu ve su icmeyi ihmal etmedigin surece (eger kilo konusunda riskli bir gebelik degilse) kiloyu cok da kafaya takmatadını çıkar hamileliğin. Benim hamilelik gunlerim cok kotu gecmisti 9 ay boyu her gun istifra ettim. Hicbir seyi tadina vararak yiyemedim. Hicbir sey asermedim. Cogu gidadan tiksinmistim. Buna ragmen cok fazla kilo almistim nasi becerdim bilmiyorum
6 bucuk aylik sanirim su an. 6bucuk ayda 8 kilo normal bence dedigim gibi eger riskli bir durum yoksazaten dogumda 5 kilosu gider buyuk ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?