- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #6.241
Masallah, Allah hayirli uzun omurler versin kizina canim. Kac yasindaBence de hem evde hem orada tartıl canım.
Rabbim en yakın zamanda da bebiş müjdesi verir inşallah.
Teşekkür ederim canım. Aralıklı oruçta çoğundan uzak duruyorum aslında. Arada ufak kaçamaklar oluyor ama. Önümüzdeki hafta bende başlarım belki. Cuma günü kızımın doğum günü var. Onu atlatayım
Msj yazdığımız altta dosya ekle var onu seciyoruzGünaydın bende baskül paylşımi yapacaktım ama fotograf ekeyemedim nasil ekleniyor acaba bana söyler misiniz.
canım yazı yazdığın yerin sol alt kısmında dosya ekle var oradan ekliyoruz.Günaydın bende baskül paylşımi yapacaktım ama fotograf ekeyemedim nasil ekleniyor acaba bana söyler misiniz.
Evet orayı gördüm topluyorum ama herhangi bir ekran açılmıyor ekleme yapamıyorum. Anlamadım neden öyle oluyorcanım yazı yazdığın yerin sol alt kısmında dosya ekle var oradan ekliyoruz.ohbb
evde çekildim diyetisyende de 1 .45 de randevum onu da atcam inşallah
tebrikler canım çok iyiGünaydın kızlar. Kilo bildirimi
Geçen hafta 80.2
Bu hafta 79.0
Fark -1.2
aynı sayılırzBaskül paylaşımı yapamadım. En iyisi yazayım
68.8 kg hedefim 58 olmak.
msj yazdığın yer var ya yukarıda işaretler var orda resim gibi çerçeve var ben orda n yapıyorum resim paylaşmayı bir dene istersenBaskül paylaşımı yapamadım. En iyisi yazayım
68.8 kg hedefim 58 olmak.
Teşekkürler canım. Rabbim hepimizin evladına hayırlı sağlıklı mutlu ömür versin inşallah. Artık genç kız oluyor canım 14 e giriyor.Masallah, Allah hayirli uzun omurler versin kizina canim. Kac yasinda
Teşekkürler canım. Seninde sonuç çok iyi. Tebriklertebrikler canım çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?