- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #6.201
Yaaa inşallah güzel haberde alacağız inşallah çok mutlu oldum adınızaMerhaba canimlar bugün
10.30 zayiflama cayi
11.00 hayit tohumlu çay
14.00 da balli süt içtim yarim sb. (Kutlama yaptik esimin sperm sonuçlarında yukselme olmuş bebiş için tedavi görüyoruz)
Bugünde tek öğün yapmayi düşünüyordum ama süt içtim artık aksam yemeği içinde bildirim yaparım şimdiye kadar 1 buçuk Lt su içtim
Amin inşallahYaaa inşallah güzel haberde alacağız inşallah çok mutlu oldum adınıza
ay çok heycanlı iyki beni kabul ettin buraya geldim için çok mutluyumDiyetisyene aç gideceksen evde tartil birde orda tartil evdeki ile aradaki farkı görürsünakşam açıklayacağım haftanın yıldızını
rabbim tez zamanda hayrlı evlatlar almayi nasip etsin inşallah canımAmin inşallahçooook teşekkür ederim.
inşallah cnmMerhaba canım tekrar hoşgeldin bu defa tam diyet tam gaz devamBende regl oldum yarın baskül günü yılbaşı derken pek bir if kalmadı Kasım sonu zorunlu olarak bıraktım if diyetini 1 ayı gecti düzen gitti tekrar bende başlıyorum bol eksiklerimiz olsun
Aminn inşallahrabbim tez zamanda hayrlı evlatlar almayi nasip etsin inşallah canım
Bence de hem evde hem orada tartıl canım.kizlar yarın tartı günü ben sabah mi tartilyim yoksa diyetisyen tarticak onu mu hangisini yapıyım sizce
Rabbim en yakın zamanda da bebiş müjdesi verir inşallah.Merhaba canimlar bugün
10.30 zayiflama cayi
11.00 hayit tohumlu çay
14.00 da balli süt içtim yarim sb. (Kutlama yaptik esimin sperm sonuçlarında yukselme olmuş bebiş için tedavi görüyoruz)
Bugünde tek öğün yapmayi düşünüyordum ama süt içtim artık aksam yemeği içinde bildirim yaparım şimdiye kadar 1 buçuk Lt su içtim
Teşekkür ederim canım. Aralıklı oruçta çoğundan uzak duruyorum aslında. Arada ufak kaçamaklar oluyor ama. Önümüzdeki hafta bende başlarım belki. Cuma günü kızımın doğum günü var. Onu atlatayımBeyaz un şeker paketli ürünler patates haşlanmış havuç pirinç makarna bunlar yasaklı
Günde bir meyve yada 2 adet kuru meyveden yada 1 tatlı kaşık bal pekmez gibi şeker alabiliyoruz ekmek olarak yerine geçenler bulgur pilavi yulafli yumurtalı omlet yada yulaf kapalı tarifler günlük 2 dilim tam tahıllı ekmek serbes
Amin canım inşallahBence de hem evde hem orada tartıl canım.
Rabbim en yakın zamanda da bebiş müjdesi verir inşallah.
Teşekkür ederim canım. Aralıklı oruçta çoğundan uzak duruyorum aslında. Arada ufak kaçamaklar oluyor ama. Önümüzdeki hafta bende başlarım belki. Cuma günü kızımın doğum günü var. Onu atlatayım
âmin inşallah canım benimAminn inşallahRabbim isteyenlerin kucagini boş birakmasin evladı olanlarada evladiyla imtihan etmesin hayırlı sağlıklı evlat olsunlar
yeni yaşı sağlık mutluluk getirsin iyki doğmuş kızınBence de hem evde hem orada tartıl canım.
Teşekkür ederim canım. Aralıklı oruçta çoğundan uzak duruyorum aslında. Arada ufak kaçamaklar oluyor ama. Önümüzdeki hafta bende başlarım belki. Cuma günü kızımın doğum günü var. Onu atlatayım
Yaa ne güzel sağlıklı yaslari olsun prensesin iyiki doğdu prensesinBence de hem evde hem orada tartıl canım.
Estağfurullah canım gelene konumuz açıkay çok heycanlı iyki beni kabul ettin buraya geldim için çok mutluyum
o senin tatliliğinEstağfurullah canım gelene konumuz açıkçok tatlısın
Rabbim inşallah hayırlı bir şekilde sizede nasip etsinMerhaba canimlar bugün
10.30 zayiflama cayi
11.00 hayit tohumlu çay
Yarinki sonucunu merak ettiklerimdensinizMerhabalar
23 saat açlık
09.00 filtre kahve
15.00 Bol yeşillikli salata, 100 gr ızgara tavuk, 80 gr bulgur pilavı, 50 gr lor peyniri, sos ve 2 haşlanmış yumurta
100 gr yoğurt, bal, tarçın, ceviz karışımı ve 2 parça bitter çikolata
Akşam bitki çayı
2 litre su ve maden suyu
Allah im isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAmin inşallahçooook teşekkür ederim.
Teşekkür ederim canım, tek öğün yaptığım günler daha iyi oluyor benim için ama iki günlük kaçamak kötü oldu bu haftaYarinki sonucunu merak ettiklerimdensinizçok iyi dayanıyorsun tek öğün masallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?