- 4 Aralık 2017
- 551
- 1.526
- 63
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #6.181
Ben de yürüyüş ve ergi kırbaç yapıyordum faydalı ama cok zorluyor...Merhaba hoşgeldiniz kendi adıma spor olarak yürüyüş + leslie ve daha zorlayıcı olarak Ergin Kırbaç videolarını yapıyorum.
Merhaba 27 Mayıs'ta basladim ağustosta 63 kilo düştüm temmuz-ağustos ta yürüyüş yaptim 2 saat yürüdüm günlük 15-20 bin adım attım .spor sonrası aldim verdim aldim verdimIkra meyra Başlangıç kilonuzla aynı kilodayım. Siz 60'a düşmüşsünüz sanırım. Ben de genellikle aralıklı araç uyguluyorum. Ama maalesef porsiyon ayarlama ve tatlı sorunum var. O yüzden kilolar gitmiyor bir türlü. Siz mayıs ayından bu yana mı verdiniz 10 kiloyu?
Başlangıçta güzel vermişsiniz. Darısı başıma :) Size de kolay gelsinnnMerhaba 27 Mayıs'ta basladim ağustosta 63 kilo düştüm temmuz-ağustos ta yürüyüş yaptim 2 saat yürüdüm günlük 15-20 bin adım attım .spor sonrası aldim verdim aldim verdimtakviye vs aldım sonra 60 gördüm . Kasım ortaları şehir dışı taşınma derken Aralık ta if diyetinde uzak kaldım salı günü baskül kaç göreceğiz pazartesi bende tam olarak if diyetine dönüş yaptım tam gaz devam
Merhaba hosgeldiniz.Egzersiz olarak neler yapiyorsunuz
merhaba canım ben memleketimdeydim baya bi yedim içtim inş yarın tam anlamıyla ben de başlıycam bugun adet de oldum bayadır hiç tartılmadım kılomu da merak ediyorumMerhaba canlar nasılsınızben bugün 21 gün şekersiz diyet ve if diyetine başladım kendimi arındırmak istedim umarım 21 gün sonunda 59 göreceğim inşallah
inşallah bnce 58 i görürsünMerhaba canlar nasılsınızben bugün 21 gün şekersiz diyet ve if diyetine başladım kendimi arındırmak istedim umarım 21 gün sonunda 59 göreceğim inşallah
Merhaba canım. Hadi kolay gelsin. Bol eksiler dilerim.Bende bir iki defa denedim ama maalesef kaçamaklar olduğu için devam edemedim. Aslında aralıklı oruçla birlikte şekeride bıraktım gibi. Arada içeceklerimin içine pekmez yada bal katıyorum. Hurma incir yiyorum. Bunlarda şekerden sayılıyor mu. Yada meyve şekeri. Yoksa sadece basit şekerden mi uzak duruyoruz.Merhaba canlar nasılsınızben bugün 21 gün şekersiz diyet ve if diyetine başladım kendimi arındırmak istedim umarım 21 gün sonunda 59 göreceğim inşallah
Kolay gelsiiin. 21 gün epey uzun bir sure benim icin sekersizMerhaba canlar nasılsınızben bugün 21 gün şekersiz diyet ve if diyetine başladım kendimi arındırmak istedim umarım 21 gün sonunda 59 göreceğim inşallah
Merhaba canım tekrar hoşgeldin bu defa tam diyet tam gaz devammerhaba canım ben memleketimdeydim baya bi yedim içtim inş yarın tam anlamıyla ben de başlıycam bugun adet de oldum bayadır hiç tartılmadım kılomu da merak ediyorum
18/6 olabilirSelamlaaar. Ben de bugunden itibaren basliyorum sanirim
Sabah 8bucukta hurma +gun kurusuyla basladim gune. 16/8 yerine 17/7 gbi bir sey uygulayabiliyor muyum
Beyaz un şeker paketli ürünler patates haşlanmış havuç pirinç makarna bunlar yasaklıMerhaba canım. Hadi kolay gelsin. Bol eksiler dilerim.Bende bir iki defa denedim ama maalesef kaçamaklar olduğu için devam edemedim. Aslında aralıklı oruçla birlikte şekeride bıraktım gibi. Arada içeceklerimin içine pekmez yada bal katıyorum. Hurma incir yiyorum. Bunlarda şekerden sayılıyor mu. Yada meyve şekeri. Yoksa sadece basit şekerden mi uzak duruyoruz.
Teşekkür ederim canım bende bir ara 3-4 gün yaptım bıraktımKolay gelsiiin. 21 gün epey uzun bir sure benim icin sekersizama sen yaparsin bence
Diyetisyene aç gideceksen evde tartil birde orda tartil evdeki ile aradaki farkı görürsünkizlar yarın tartı günü ben sabah mi tartilyim yoksa diyetisyen tarticak onu mu hangisini yapıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?