- 4 Aralık 2017
- 551
- 1.526
- 63
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #5.841
Hoşgeldin canımMerhabalar bebde if diyeti ile 6 kilo verdim sonra cok rahatsizlandim ve 2 ay ara verdim bu ara vermis oldugum surecte geri 3 kilo almisim. Gecen hafta carsamba yine basladim if+1saat yürüyüş yapiyorum
96 - - - - - - > 90
2 ay verme sonrasi
93.6 kilo oldum
Dun tartildim 92.9 geliyorum
Bakalim haftaya carsamba yine yazarim
Buraya girdikce de okuyup size yorum yaparim
Herkese kolay gelsin bol eksili tartilar
Hoşgeldin canım. İnşallah hep birlikte kilolardan kurtuluruz.
Aah ne güzel bir kız bir oğlanBenim de erkek canim. Kizim vardi simdide oğlan olcak.insallah. Allah sağlıcakla.kucagimiza aldırsın.
Hoş geldiniz aramıza katılmak isterseniz salı günleri baskül günümüzMerhabalar bebde if diyeti ile 6 kilo verdim sonra cok rahatsizlandim ve 2 ay ara verdim bu ara vermis oldugum surecte geri 3 kilo almisim. Gecen hafta carsamba yine basladim if+1saat yürüyüş yapiyorum
96 - - - - - - > 90
2 ay verme sonrasi
93.6 kilo oldum
Dun tartildim 92.9 geliyorum
Bakalim haftaya carsamba yine yazarim
Buraya girdikce de okuyup size yorum yaparim
Herkese kolay gelsin bol eksili tartilar
Ortaya karışık beslenme yapıyorum canım ben protein ağırlıklı yapmaya çalışıyorum 0 gurubu protein beslenmeli diye okumuştum gerçekten bana protein ağırlıklı iyi geliyorIf ile birlikte düşük karbon mu besleniyorsunuz hepiniz.kizlar
inşallah herkes istediği kiloya ulaşırEvet, yeniyim. Bir arkadaşım if yaparak zayifladi. Bende heveslenip yapmaya karar verdim. Insallah bende kilo verebilirim onun gibi
bnde 0 Rh negatif kan grubuna göre mi beslenmeliyimOrtaya karışık beslenme yapıyorum canım ben protein ağırlıklı yapmaya çalışıyorum 0 gurubu protein beslenmeli diye okumuştum gerçekten bana protein ağırlıklı iyi geliyor
Hayır çünkü yutmuyoruzkiGünaydın kızlar sabahları dış fırçalamak aralıklı orucu bozarmı
Bende 0 pozitif öyle her zaman uymuyorum canımbnde 0 Rh negatif kan grubuna göre mi beslenmeliyim
Hayırlı cumalar olsungünaydın hayırlı CUMALAR kizlar ben geldim motivasyonum eksik burda yükselterek zayiflayacama inanyrmbeni zayiflatin lütfen
Bende 0 pozitif im. Proteine daha da dikkat edeyim o zamanBende 0 pozitif öyle her zaman uymuyorum canımama bana protein beslenme uygun olduğunu okudum bir ara yumurta diyeti yaptım faydasını görmüştüm
bnd denicem teşekkür ederim canımBende 0 pozitif öyle her zaman uymuyorum canımama bana protein beslenme uygun olduğunu okudum bir ara yumurta diyeti yaptım faydasını görmüştüm
kaptan sensin seni dinlcmHayırlı cumalar olsunporsiyonları küçültün istediğiniz kiloya düşersiniz evde 1 saat spor yapın Leslie mesala onunla başlayin
Teşekkür ederim tatlım salı günleri eksi paylaşmak dileği ile kızlar ekmeği yanlizca sabah 2 dilim yersiniz aksam 2-3 kaşık bulgur pilav serbes bir orta boy haşlanmış patates ekmek yerine geçer iki kaşık makarna ekmek yerine geçer evde makarna bulgur patates olduğu günler bunları yemek serbes tabiki abartmadan en fazla 3 kaşık olsun pirinç pilav yemek isterseniz 1 kaşık olsunkaptan sensin seni dinlcmcanım
Evet deneyin etkisini fark edersinizBende 0 pozitif im. Proteine daha da dikkat edeyim o zaman
Çok geç saate birakma ölçülü incecik incecik olsun dilimben kahvaltı ve öğlen yemeği yemedim dün akşam 6 da akşam yemeği yedim bugün mercimek köftesi poğaça ve ağlayan pasta yaptım onlrdan ölçülü yemeye clscm ccklr olunca sürekli istyodu dayanamadım yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?