- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #5.801
Tşk ederim ife başlıyorum o zman yarın tartılıp söylesem olurmu cuma yarışmasında da varım yarın tartı günü salı günüde yine tartılırımBen saatlere uyarım evde ne yemek varsa porsiyonu küçük tutun benim örnek menüm budur paylaştımsabah uyandin bol su tarçınlı türk kahvesi fitre kahve için 12 de kahvaltı başlayın saatlere uyarsanız örnek menüde ne var saatlerde ara öğün badem demiş meyve var bitki çayı var badem yoksa iki ceviz olur Eki Görüntüle 2747022
Olur son hedefi de yazmayı unutmayınTşk ederim ife başlıyorum o zman yarın tartılıp söylesem olurmu cuma yarışmasında da varım yarın tartı günü salı günüde yine tartılırım
Evet, yeniyim. Bir arkadaşım if yaparak zayifladi. Bende heveslenip yapmaya karar verdim. Insallah bende kilo verebilirim onun gibisende yenisin galiba merhaba kilolarımızda yakın
Örnek menü ilk sayfamizda var saatlere uyarsanız yada kış saati sabah 10-11 aksam 17-18 de kapatırsanız sizde hedefinize gelirsinizEvet, yeniyim. Bir arkadaşım if yaparak zayifladi. Bende heveslenip yapmaya karar verdim. Insallah bende kilo verebilirim onun gibi
Ben işte aynen sürekli gel git yaşıyorumAmin canım.Bazen diyorum ye gitsin zaten zor buldun.Ama sonra ilaç falan kullandığım geliyor aklıma hayır yapma etme doz yetersiz kalmasın diyorum.Ama böyle bir problemim olmasaydı gerçekten canım ne istiyorsa onu yerdim şimdi avcumu yalıyorum
Sizin kilonuz kaçtı ilk başladığınızdaÖrnek menü ilk sayfamizda var saatlere uyarsanız yada kış saati sabah 10-11 aksam 17-18 de kapatırsanız sizde hedefinize gelirsinizbol eksiler olsun
Onları da mecbur içiyoruz.benimde mide kazıntım artıyor onlarla hep aç hissediyorumBen işte aynen sürekli gel git yaşıyorum
Sözde bu sefer 10 kiloyla bitirecektim hamileliği ama 7sini aldım bile
Bence yeni başladığım magnezyum, kalsiyum, çinko ve d3 içeren vitamin etkiliyor benionu kullanmaya başladığımdan beri hiç duraksız sürekli artıştayım
70.2 kilo başladım tabi ben demir takviyesi wc sorunlari yaşadım ikizlerim var 1.5-2 ay yürüyüş yaptım hızlı verdim çok inceldim boyum 1.69 60.5 düştüm tabi taşınma sürecinde saatlerim çok karıştı aksam 21 .5 da yemek yedim düzen gittiSizin kilonuz kaçtı ilk başladığınızda
Çok güzel kilo vermişsin canım tebrikler devami gelir inşallah70.2 kilo başladım tabi ben demir takviyesi wc sorunlari yaşadım ikizlerim var 1.5-2 ay yürüyüş yaptım hızlı verdim çok inceldim boyum 1.69 60.5 düştüm tabi taşınma sürecinde saatlerim çok karıştı aksam 21 .5 da yemek yedim düzen gittitekrar kendimi toparlayip sizlere Ocak 5 te menü bildirimi ile katılacam inşallah
Haziran ve Ağustos fotolarıÇok güzel kilo vermişsin canım tebrikler devami gelir inşallah
Evet doğum sonrası tekrar if e başlarız burada birlikte dimiOnları da mecbur içiyoruz.benimde mide kazıntım artıyor onlarla hep aç hissediyorumsağlıkla doğuralım da tekrar burada buluşur zayıflarız.
Harikasın canm vücut tipinde güzel olduğundan az duruyorsunHaziran ve Ağustos fotolarıEki Görüntüle 2747032
Tadını çıkarın derim bu süreçte kilo düşünmeyin abartmayın ama takmayınEvet doğum sonrası tekrar if e başlarız burada birlikte dimisağlık olsun
Durdurabildiğim kadar durduracağım kendimi.. Yapamadığım anlarda da kızmayacağım kendimeZaten ömür boyu böyle dikkat ederek geçecek bünyemden dolayı. Bari gebelikte özsaygımı zedelemeyeyim
Evet incelme oldu bol yürüyüş yaptım o günlerde ikizlerim izin vermiyor eşim parkta oyaladı ben 1-2 saat yürüdümHarikasın canm vücut tipinde güzel olduğundan az duruyorsun
Süpersin ya ilham veriyorsun masallah. Bebek cocuk bahane degil kararlı olmak yeterli bence.Haziran ve Ağustos fotolarıEki Görüntüle 2747032
Bende 30 haftalık hamileyim canim.bende sürekli atıştırma isteği yok. Doktorumun dediklerini yapmaya çalışıyorum.makarna pilav yersem.3 kaşığı geçmiyorum sebze et ağırlıklı yiyorum 2 o gun yetiyor şimdilik sadece yemekten sonra meyve yiyorum bir o zaman bozuyorum.Evet doğum sonrası tekrar if e başlarız burada birlikte dimisağlık olsun
Durdurabildiğim kadar durduracağım kendimi.. Yapamadığım anlarda da kızmayacağım kendimeZaten ömür boyu böyle dikkat ederek geçecek bünyemden dolayı. Bari gebelikte özsaygımı zedelemeyeyim
Evet bende bu hafta artık buna karar verdimTadını çıkarın derim bu süreçte kilo düşünmeyin abartmayın ama takmayın
Bende öyle yemeklerde abartmıyorum canım. Benim tek sıkıntım kahvaltı ve akşam yemeği öncesi aralıkta yediklerim. Canım sürekli paketli gıda istiyor mesela bu aralar eti karam gurmeBende 30 haftalık hamileyim canim.bende sürekli atıştırma isteği yok. Doktorumun dediklerini yapmaya çalışıyorum.makarna pilav yersem.3 kaşığı geçmiyorum sebze et ağırlıklı yiyorum 2 o gun yetiyor şimdilik sadece yemekten sonra meyve yiyorum bir o zaman bozuyorum.
Çok teşekkür ederim canımSüpersin ya ilham veriyorsun masallah. Bebek cocuk bahane degil kararlı olmak yeterli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?