- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #5.581
WWawawww süper eksi 3.5 kilo
1.5 kilo artı canımEvet yavaş yavaş kilolar geliyor.geçen haftayla arada +1 var.Su içip tartılıyorum her seferinde.19.haftamdayım.+2300 almış oldum.300ünü suya çıksak 2 kalırResmen bahçeli gibi hesap yaptım.Ben yine de 2300 olarak düşüneyim bunu
Aah aah hayallerimdeki kilo... tebrik ederimMerhaba geçen haftaya göre -800Eki Görüntüle 2727352
Teşekkür ederimAah aah hayallerimdeki kilo... tebrik ederim
Tamamdır akşam güncellicem
Evet kaldığım yerden devam salmak yok bol eksiler olsunSelam kızlar Bir suredir aktif degildim
Gecen hafta gittigim 4 gunluk tatil bana 2 haftaya măl oldu Foto çekemedim ama sabah tartildim ve 76.800 gr geldim
Bugun tekrardan butun hirsimla yeniden if yapmaya basladim Umarim basarili olurum
Paylaşırsan sevinirimBugün tartilamadim tartı çalışmadı, yarın artık. 2 gundur ara ara bozsam da suyumu içiyorum ve abartmıyorum,ya kabak tatlısı görünce dayanamayıp hepsini yiyorum. Bugün de çikolata yedim. Spora da basliycam artık ya.
selam... ben covid geçirdim bu süreçte.. o yüzden bakamadım.. diyet falan hakgetire oldu.. şuan iyileştim şükür ama ufak tefek öksürüklerim var.. kendimi iyi hissedince dönücem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?