HERKESE MERHABA ÖNCELİKLE. FORMA KAYIT OLMADAN BAYA İİNCELEDİM VE O KADAR GERÇEKÇİ Bİ AİLE SICAKLIĞI YARATMIŞSINIZ Kİ ARANIZA KATILMAK İSTEDİM. ve hemen bişey paylaşmak istiyorum bu konuyu başka forumlar da da açabilirdim ama burda gerçek anlamda yardımcı oluyosunuz. Bana da olursanız çok memnun olurum. ben bir çiçek dükyanı açmak istiyorum, acaba bunun için ne kadar sermaye gerekir? veya nereye açılsa uygun olur? ve ne tür avantajları,dezavantajlları var? ve son olarak aranan bir şart,koşul varmı? örneğin dükyana çiçekler haftada bir mi geliyor? bakımları nasıl oluyor? çok uzattım sanırım şimdiden teşkkrler....
hoş geldin canım aramıza
soruların hakkında pek bilgim yok ama arkların yardımcı olacağından eminim
inş açarsın canım çiçek dükkanını
ben çooooook severim içekçiye girdim mi çıkmak bilmem
seninde ilk müşterin olurumm
bu konu hakkında hiç birşey bilmiyorsanız lütfen açmayın
çünkü çok meşakatli bir iş
arkadaşımın abisi daha yeni kapattı dükkanını
bi kere çiçekte çok fazla zaiyat veriyosunuz
usta bulmanız gerekir (bizimkilerin ustası onları dolandırdı)
dükkanınız işlek bi yerde olması gerekir
bence etrafınızda bulunan çiçekçiler konuşsanız burdan daha fazla bilgi toplarsınız =)
ayy en çok istediğim şey
ilerde yani bundan bi 5 10 yıl snra bi çiçekçi dükkanı açmak süper olur
miss gibi ne güzel:)
bnde aynı soruların cevabını merak ediyordum
aramızda çiçekçi yokmuu acaba?
zor bir iş açıkcası... ben samıyorumki böyle bir işe girmeyi göze alayım. çiçeklerin herbirini iyi tanımalı çok araştırma yapmalısınız... çiçeklere aşığım fakat ben göze alamam
ben çiçekçiyim hemde 10 seneyi aşkın süredir..dükkanım yok fakat gerçekten insanın ömründen ömür götürüyor bu meslek.çok iyi düşünmelisin bence.bende açıcam fakat bu benim mesleğim haline geldiği için bu konuda ilerlemem gerekiyor..nişanlımda çiçekçi beraber bişeyler yapmayı düşünüyoruz..ama ilk önce tecrübe gerektiriyor yani biyerlerde çalışıp geliştirmelisin..yoksa iyi bir usta bulup onunla bu işi yapmalısın..ve çevrede gerekiyor..