• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrarla gelen kan ve sonrasında dayalınmaz agrı

simliask

Nirvana
Pro Üye
20 Ekim 2007
294
162
648
Diğer
Merhaba arkadaşlar iki gündür başıma ilk defa gelen bi sıkıntı var.İdrarımı yaparken çok az geliyor zorlanıyorum sonrasında biraz kan geliyor ve yanma oluyor.2 gündür ağrım var.Doktora yarın gidebilcem ama gitmeden birde size soryım dedim bunu yaşayan varmı diye.bilmiyorumkismile

idrar yolları iltihabı canım bende oluyorum arada sırada bol su içmen gerekyor daha çabuk atlatıyorsun o zaman dr da antibiyotik verir zaten geçer merak etme ama dikkat et üşütmemeye çalış,idrarını tutma ve wc temizliğini önden arkaya doğru yap geçmiş olsun

sağol canım gittim doktora dedin gibiymiş.İlaç verdi.Su içmem lazımmış.daha dikkatli olurum bundan sonra inşallah.

inş gecer ama bi kere bulaştımı biraz kurtulmak zor oluyor ben 2 yıldır hemen hemen her ay ve günlerce çekiyorum bunu antibiyotik falan filan hiçbir şey fayda etmiyor sanırım böbreklerime sıçradı çarşamba günü gideceğim bakalım sonuç ne olcak.
geçmiş olsun inş ilk ve son olur senin için....

Back