• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrarla gebelik testi en erken ne zaman yapılmalı?

Ay-n ilk Hali

Minik küncü tanem benimle ♡
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
2.530
1.430
83
Merhaba hanımlar.

Yumurtlama dönemimden 1 hafta önce, yani âdet bitimimden tam 1 gün sonra eşimle ilişkiye girdik. Az da olsa gebe kalabilme ihtimalim var.

Âdetime 12 gün var, günümü beklemeden gebe olup olmadığımı öğrenebilir miyim? Negatifi göreceğim diye kan testi vermeye de korkuyorum.

Evde gebelik testi sizce en erken ne zaman yapılabilir doğru sonucu alabilmek için?

Merhaba hanımlar.

Yumurtlama dönemimden 1 hafta önce, yani âdet bitimimden tam 1 gün sonra eşimle ilişkiye girdik. Az da olsa gebe kalabilme ihtimalim var.

Âdetime 12 gün var, günümü beklemeden gebe olup olmadığımı öğrenebilir miyim? Negatifi göreceğim diye kan testi vermeye de korkuyorum.

Evde gebelik testi sizce en erken ne zaman yapılabilir doğru sonucu alabilmek için?
erken gebelik testleri var onlardan yapabilirsin. normalde benim bildiğim yumurtlamadan 14 gün sonra çıkar. inşallah vardır :)

erken gebelik testleri var onlardan yapabilirsin. normalde benim bildiğim yumurtlamadan 14 gün sonra çıkar. inşallah vardır :)

İnşallah :) o testlere de negatifi görmek için bir sürü para vermem valla. İnsanın psikolojisi bozuluyor.

Benim gebeliğim normal 3 kiralık gebelik testinde çıktı erken gebelikte çıkmadı. Boşuna o kadar para verip de alma sakın biraz bekle git normal test al.

Valla canm benim bildiğim en erken adetten 4 gün geçince kesin sonuç veriyor tabi kişiden kişiye değişir mesela benim eltim spiral le korunuyodu kurban bayramı ndan önce adet olmustu sonra dahada olmadı gununden 4 gün geçtik ten sonra test yapmış 2 çizgi aynı anda belirmis eğer bende hamileysem ki inşallah aramizda tahminen 2 hafta var

Anladigim kadariyla duzenli calisma olmamis niye negatif gormekten korkuyorsunuz? Hadi ovu donemini degerlendirmis olsaniz neyse de.

Size her yaptığım tarihi yazacak halde değilim heralde. Ne sorduysam yazdıklarıma göre değerlendiriniz ama yapamıyosanız benim yaptıklarımı veya yazdıklarımı sorgulamak size düşmez sanırım. Kafanıza göre öylesine bir cevap yazmak için soruma sorularınızla dadanmak zorunda değilsiniz, ki bir yardımınız da dokunmadı, soruma da cevap vermediniz zaten. Alâkasız bir yorum olmuş, yorum sayılırsa tabii. Diğer üyeler gibi yardımcı olmak amacıyla gelmediyseniz güle güle. Teşekkürler.

Çok merak ettiyseniz şöyleyim. Negatiflere alerjim var. Negatif insanlara da tabii ki...

Son düzenleme:
Valla canm benim bildiğim en erken adetten 4 gün geçince kesin sonuç veriyor tabi kişiden kişiye değişir mesela benim eltim spiral le korunuyodu kurban bayramı ndan önce adet olmustu sonra dahada olmadı gununden 4 gün geçtik ten sonra test yapmış 2 çizgi aynı anda belirmis eğer bende hamileysem ki inşallah aramizda tahminen 2 hafta var

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. İnşallah. Allah her isteyene nasip etsin :)

Valla canm ne tesadüf vlbenimde negatif görmeye alerjim var benimde 13 günüm geçti cesaretim yok test yapmaya korkuyorum yine negatif çıkar diye aminnnnn inşallah rabim sanda tattirsin

Valla canm ne tesadüf vlbenimde negatif görmeye alerjim var benimde 13 günüm geçti cesaretim yok test yapmaya korkuyorum yine negatif çıkar diye aminnnnn inşallah rabim sanda tattirsin

İnşallah kardeşim. Yok niye korkuyosun, niye şöyle yapıyosun, niye böyle yapıyosun. İnsanlar ilişki hayatımı nasıl ağızlarına alabiliyorsa artık bilmiyorum. Ovülasyon dönemimi değerlendirseymişim negatifden korkabilirmişim. Böyle bir kural var mı? Çocuk yapmayı denemediği halde gebe kalma ihtimalinin olması bir insanı sevindiremez mi? O kişi pozitif görmeyi isteyemez mi? Kimse kimseyi anlamıyo işte.

Sen âdet olman gereken tarihi mi 13 gün geçtin? :)

Evet cnm yani eylül un 12 sinde oldum ekimin 12 sinde olmadım ama 4 gün geçtikten sonra 2 gün leke geldi .....bende anlamış değilim bu insanları ne desen haklısın kuzum yarın hem çok hetcanliyim hemde korkuyorum bu ay da üzülurmuyum diye hayırlısı diyip geçiceen ca

Evet cnm yani eylül un 12 sinde oldum ekimin 12 sinde olmadım ama 4 gün geçtikten sonra 2 gün leke geldi .....bende anlamış değilim bu insanları ne desen haklısın kuzum yarın hem çok hetcanliyim hemde korkuyorum bu ay da üzülurmuyum diye hayırlısı diyip geçiceen ca

2 hafta gecikmiş âdetin nasıl test yapmadan durabiliyosun :) yarın kan mı vereceksin? İnşallah gebesindir. Allah hayırlısını nasip etsin.

Valla ben adetim 2 gun gecmisti yaltim negatif cikti yikildim simdi 5 gu gecti adette yok belrtide yok stress yaptim yine bu ay :KK61:

Valla ben adetim 2 gun gecmisti yaltim negatif cikti yikildim simdi 5 gu gecti adette yok belrtide yok stress yaptim yine bu ay :KK61:

Bazı insanlarda anca 1 hafta geçtikten sonra çıkıyor. 2 gün sonra deneyebilirsin yine. Belki çıkar :) Valla ben ilişkimden 1 hafta sonra dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Bugün 10. gün. 1 haftada nasıl pozitif çıkacaksa artık :)) âdetime 13 gün var beklemedeyim bakalim çok heyecanlıyım. Umudum yok ama sanki olacakmış gibi de hissediyorum bazen. Çok kötü bir durum.

cnm ben adete 3 gün kala yapmıştım ve pozitif çıktı. İnş sen de güzel haberleri alırsın :nazar:

Back
X