Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üroloji - İdrar Yolları Hastalıklarıİdrarım çok sarı
geçmiş olsun canım acaba vücudunun günlük su ihtiyacını tam olarak karşılamıyor musun aklıma o geldi banada oluyor çünkü az su içtiğim zaman idrarım sarı renk oluyor
sağolun arkadaşlar bilemiyorum belkide yeterince su tüketmiyorumdur bu ara.bende idrar sarı oldunca zayıflıyorsunuz diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum...
Tahminen üşütmüşsünsür arkadaşların dediği gibi vücut susuz kalırsada bu idrar rengi açıklayıcı olur.Bence günde 3 lt civarı su iç ilk önce sonra da bir idrar tahlili yaptır. İçin rahatlasın :)
aa tabiki canım senin ki ondan o zman vücudun süt üretimi içinde suya ihtiyacı var mesela eskiler der şekerli şeyler süt yapıyo diye ama aksine su ve sulu şeyler ve lifli besinler süt yapıyor yani su tüketimi çoğaltmalısın canım...
Yeteri kadar sıvı almıyosan ondan olabilr canım.bol su içme alıskanlığı kazandr kendine eğer böyle az sıvı almaya devam edersen idrar yolu enfeksiyonuna yakalanabilrsn. normal idrar kokusu dışında kötü bi koku varsa,idrar yaparken yanma oluyosa idrar yolu iltihabı olmussun demektir.antibiyotik tedavisine gidilir ve emzirdiğinden bahsetmişsin canım bol bol sıvı tüket ki böbreklerinin calısması normalleşsin,idrarın normale dönsün.