İdrardan Yağ Gelmesi

SaryamV

Tevekkül🙏🏻
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
452
5.956
58
31
Öncelikle iyi geceler, umarım doğru yere açmışımdır ( hala öğrenemedim )

Şu son bir haftadır sivilce problemi yaşıyordum, bir aktardan macun aldım, aktarcı hanım belki karaciğer yağlanman varsa bu macun iyi gelir dedi. İçeriğinde enginardan tutun bir çok şey var. 1 haftadır kullanıyorum, ekstra olarak geceleri kekik suyu da içiyorum, ve sık idrara çıkarıyor. Herşey de burada başlıyor işte, 1 haftadır farkettim ki idrarımda yağ tabası var, yağlı yağlı oluyor(mideniz bulandıysa çok özürdilerim ama hastalığın ayıbı yoktur) bende diyorum ki acaba ödem mi atıyorum, yada başka birşeyden dolayı mı oluyor?

Not; karaciğer yağlanmam yok ama kesin öğrenmek için Pazartesi günü tam kan tahlili yaptıracağım.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Benden başka kimsede olmamış heralde yağlı yağlı

Aksi bi durum değildir yani değil mi kötü bişey falan İçim rahatladı teşekkür ederim
Xls diye tablet zayıflama ilacı vardı onun kullanıcı yorumlarını oku birebir aynı şeyi yaşıyorsan kullandığın bitkiler demekki o ilaçtada var ki aynı durum yaşanıyor

Xls diye tablet zayıflama ilacı vardı onun kullanıcı yorumlarını oku birebir aynı şeyi yaşıyorsan kullandığın bitkiler demekki o ilaçtada var ki aynı durum yaşanıyor

Ohh içim iyice rahatladı şimdi Hemen bakacağım

Genelde tarcinli su tarcin yag yapabiliyor ergenken cok ictik tarcn suyu zayflatiyor diye yagli yagli oluyordu macunda varsa belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…