• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrardan Yağ Gelmesi

SaryamV

Tevekkül🙏🏻
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
452
5.956
58
31
Öncelikle iyi geceler, umarım doğru yere açmışımdır ( hala öğrenemedim 🙈🙏🏻 )

Şu son bir haftadır sivilce problemi yaşıyordum, bir aktardan macun aldım, aktarcı hanım belki karaciğer yağlanman varsa bu macun iyi gelir dedi. İçeriğinde enginardan tutun bir çok şey var. 1 haftadır kullanıyorum, ekstra olarak geceleri kekik suyu da içiyorum, ve sık idrara çıkarıyor. Herşey de burada başlıyor işte, 1 haftadır farkettim ki idrarımda yağ tabası var, yağlı yağlı oluyor(mideniz bulandıysa çok özürdilerim🙈 ama hastalığın ayıbı yoktur) bende diyorum ki acaba ödem mi atıyorum, yada başka birşeyden dolayı mı oluyor?

Not; karaciğer yağlanmam yok ama kesin öğrenmek için Pazartesi günü tam kan tahlili yaptıracağım.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler 🙏🏻💐

Aksi bi durum değildir yani değil mi kötü bişey falan 🙏🏻 İçim rahatladı teşekkür ederim💐
Xls diye tablet zayıflama ilacı vardı onun kullanıcı yorumlarını oku birebir aynı şeyi yaşıyorsan kullandığın bitkiler demekki o ilaçtada var ki aynı durum yaşanıyor

Xls diye tablet zayıflama ilacı vardı onun kullanıcı yorumlarını oku birebir aynı şeyi yaşıyorsan kullandığın bitkiler demekki o ilaçtada var ki aynı durum yaşanıyor

Ohh içim iyice rahatladı şimdi 🙏🏻 Hemen bakacağım💕

Genelde tarcinli su tarcin yag yapabiliyor ergenken cok ictik tarcn suyu zayflatiyor diye yagli yagli oluyordu macunda varsa belki

Back