Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyon hastalıkları veya kadın doğuma gidip idrar tetkiki ve idrar kültürü yaptırın. Kadın Doğuma giderseniz daha iyi olur vajen kültürü ve smear testine de bakarsa daha iyi olur. Ertelemeyin ve gidinSelamun aleyküm kızlar size bir sorum olucak idrardan sonra çok yanmam oluyo aranizda böyle olan var mı ?
Gitmedim mi hemde kaç kere gittim bu testlerin hepsini yaptirdım doktorlar antibiyotik veriyo kullaniyom bir kaç ay sonra tekrarliyoEnfeksiyon hastalıkları veya kadın doğuma gidip idrar tetkiki ve idrar kültürü yaptırın. Kadın Doğuma giderseniz daha iyi olur vajen kültürü ve smear testine de bakarsa daha iyi olur. Ertelemeyin ve gidin
Eşiniz var mı? Ondan size enfeksiyon geçiyor olabilir belki onun da tedavi olması gerekiyordur. Neye göre antibiyotik verdi doktorlar sizde bir enfeksiyon var ki o yüzden veriyorlar demek ki. Enfeksiyonunuz neymiş?Gitmedim mi hemde kaç kere gittim bu testlerin hepsini yaptirdım doktorlar antibiyotik veriyo kullaniyom bir kaç ay sonra tekrarliyo
Eritrosit , lökosit bunlar eşimde yok ona baktirdimEşiniz var mı? Ondan size enfeksiyon geçiyor olabilir belki onun da tedavi olması gerekiyordur. Neye göre antibiyotik verdi doktorlar sizde bir enfeksiyon var ki o yüzden veriyorlar demek ki. Enfeksiyonunuz neymiş?
İdrar kültürünüzde veya vajen kültüründe enfeksiyona sebep veren bakteri çıkmadı mı? Hiçbir şey çıkmadıysa da bol su için ve kızılcık(cranberry) tabletlerini kullanabilirsinizEritrosit , lökosit bunlar eşimde yok ona baktirdim
Teşekkür ederim ilginiz için kültürde gram artı koklar gözüktü laktobasiller azaldi yaziyodu bunlari iğneyle tedavi oldum ama yine yanmam var cranberry kullandim özel verdiİdrar kültürünüzde veya vajen kültüründe enfeksiyona sebep veren bakteri çıkmadı mı? Hiçbir şey çıkmadıysa da bol su için ve kızılcık(cranberry) tabletlerini kullanabilirsiniz
Imm yani yine de bir şeyler çıkmış. Valla bilemiyorum ama dediğim gibi tekrarlamasının sebebi yine de eşinizden kaynaklı olabilir başka doktora da gidin derim gitmemezlik yapmayın benceTeşekkür ederim ilginiz için kültürde gram artı koklar gözüktü laktobasiller azaldi yaziyodu bunlari iğneyle tedavi oldum ama yine yanmam var cranberry kullandim özel verdi
Teşekkür ederim inşallahImm yani yine de bir şeyler çıkmış. Valla bilemiyorum ama dediğim gibi tekrarlamasının sebebi yine de eşinizden kaynaklı olabilir başka doktora da gidin derim gitmemezlik yapmayın bence