- 24 Ocak 2020
- 119
- 86
- 18
- 31
- Konu Sahibi sdemiroglu
-
Doktor yumurtalıklarıma baktı pco görüntüsü var dedi ama bir sorun teşkil etmez dedi. Hormonlarımda da sıkıntı yok adetlerim düzenli olunca pco değilsin sadece görüntüsü var dedi. Rahimde temiz. Taş düşürsem tahlilde çıkarmıydı?Bobreklere bakildimi tas dusuruyo olabilirsiniz. Rahim veya yumurtalikta Kist olabilir. Aklima gelenler bunlar
Annem taş düşürdü doğumda bu kadar ağrım olmamıştı dedi. Bence taş düşürsem anlaşılırDoktor yumurtalıklarıma baktı pco görüntüsü var dedi ama bir sorun teşkil etmez dedi. Hormonlarımda da sıkıntı yok adetlerim düzenli olunca pco değilsin sadece görüntüsü var dedi. Rahimde temiz. Taş düşürsem tahlilde çıkarmıydı?
Usutuyorsundur ben bazen anlamıyorum usuttugumu iş güç derken 2 üç gün beline ayak altına sürekli sıcak su torbası köy gececektirKızlar merhaba size bir sorum olacak. Bende idrar yaparken başında değil ama sonunda sızı yanma oluyor taharet alıp kalktıktan sonrada devam ediyor sanki içine doğru yanıyor ve kasık bel ağrısıda var. Doktora gittim idrar kan tahlili yapıldı hiçbirşey çıkmadı tahlillerim temiz gebelikte yok. Mantarda yok dedi doktor bol bol su iç dedi ama geçmiyor neden olur bi bilgisi olan var mı? Su içmeye çalışıyorum iftarla sahur arasında ama fayda etmiyor
İnternette okudumda herkeste aynı belirtiyi göstermeyebilir yazıyor. Yanal ağrılar sürekli devam eden ağrılar olabilir diyorAnnem taş düşürdü doğumda bu kadar ağrım olmamıştı dedi. Bence taş düşürsem anlaşılır
Sıcak su torbasına yapışık oldum artık inşallah geçer çok bunaldımUsutuyorsundur ben bazen anlamıyorum usuttugumu iş güç derken 2 üç gün beline ayak altına sürekli sıcak su torbası köy gececektir
Aaa olabilir bilmiyordumİnternette okudumda herkeste aynı belirtiyi göstermeyebilir yazıyor. Yanal ağrılar sürekli devam eden ağrılar olabilir diyor
Meraba yaaa canim benim yazmak istediklerime yazmissin bnde ayni durumdayim daha adetimeede 3 gun var ama dayanamiyom hastaneye de gidemedim henuz acaba bebis olabilir mi yaKızlar merhaba size bir sorum olacak. Bende idrar yaparken başında değil ama sonunda sızı yanma oluyor taharet alıp kalktıktan sonrada devam ediyor sanki içine doğru yanıyor ve kasık bel ağrısıda var. Doktora gittim idrar kan tahlili yapıldı hiçbirşey çıkmadı tahlillerim temiz gebelikte yok. Mantarda yok dedi doktor bol bol su iç dedi ama geçmiyor neden olur bi bilgisi olan var mı? Su içmeye çalışıyorum iftarla sahur arasında ama fayda etmiyor
Evet aynı benimde öyle son biterken sanki içi çekilip yanıyor cayır cayır. Sizde üşüme oluyor muydu?kum dokuyor olabilirsiniz gerci oda idrarda cikar muhtemelen ama belirtinizde buna cok benziyor hem kum hem tas dusurmus biri olarak soyliyim idrarin son kisminda ici cekilir gibi oluyor insanin bol su icin hatta maydanoz suyu icerseniz tas veya kum varsa faydasi olur
Bende bu ay bebekten şüphelendim ama adet oldum. İnşallah sizinki öyledirMeraba yaaa canim benim yazmak istediklerime yazmissin bnde ayni durumdayim daha adetimeede 3 gun var ama dayanamiyom hastaneye de gidemedim henuz acaba bebis olabilir mi ya
Insallah canim rabbim isteyen herkese versin aminBende bu ay bebekten şüphelendim ama adet oldum. İnşallah sizinki öyledir
agri varmi sizde agriyla birlikte oluyordu bende usume tansiyonuda etkiliyor kum dokmek tas dusurmek cok acili oluyor ben bayginlik geciriyordum son seferde morfin verilmisti agri yuzunden siz kum dokuyor olabilirsiniz devam ederse urolojiye gorunun bobreklere baksinlarEvet aynı benimde öyle son biterken sanki içi çekilip yanıyor cayır cayır. Sizde üşüme oluyor muydu?
Ağrı var kasık ve bel kısmında ama amansız değil öyle morfin verilcek kadar. Ama bu ağrı bayadır var bendeagri varmi sizde agriyla birlikte oluyordu bende usume tansiyonuda etkiliyor kum dokmek tas dusurmek cok acili oluyor ben bayginlik geciriyordum son seferde morfin verilmisti agri yuzunden siz kum dokuyor olabilirsiniz devam ederse urolojiye gorunun bobreklere baksinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?