İdrardan sonra sızı yanma

sdemiroglu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
119
86
18
31
Kızlar merhaba size bir sorum olacak. Bende idrar yaparken başında değil ama sonunda sızı yanma oluyor taharet alıp kalktıktan sonrada devam ediyor sanki içine doğru yanıyor ve kasık bel ağrısıda var. Doktora gittim idrar kan tahlili yapıldı hiçbirşey çıkmadı tahlillerim temiz gebelikte yok. Mantarda yok dedi doktor bol bol su iç dedi ama geçmiyor neden olur bi bilgisi olan var mı? Su içmeye çalışıyorum iftarla sahur arasında ama fayda etmiyor

Bobreklere bakildimi tas dusuruyo olabilirsiniz. Rahim veya yumurtalikta Kist olabilir. Aklima gelenler bunlar

Bobreklere bakildimi tas dusuruyo olabilirsiniz. Rahim veya yumurtalikta Kist olabilir. Aklima gelenler bunlar
Doktor yumurtalıklarıma baktı pco görüntüsü var dedi ama bir sorun teşkil etmez dedi. Hormonlarımda da sıkıntı yok adetlerim düzenli olunca pco değilsin sadece görüntüsü var dedi. Rahimde temiz. Taş düşürsem tahlilde çıkarmıydı?

Annem taş düşürdü doğumda bu kadar ağrım olmamıştı dedi. Bence taş düşürsem anlaşılır

Usutuyorsundur ben bazen anlamıyorum usuttugumu iş güç derken 2 üç gün beline ayak altına sürekli sıcak su torbası köy gececektir

Meraba yaaa canim benim yazmak istediklerime yazmissin bnde ayni durumdayim daha adetimeede 3 gun var ama dayanamiyom hastaneye de gidemedim henuz acaba bebis olabilir mi ya

kum dokuyor olabilirsiniz gerci oda idrarda cikar muhtemelen ama belirtinizde buna cok benziyor hem kum hem tas dusurmus biri olarak soyliyim idrarin son kisminda ici cekilir gibi oluyor insanin bol su icin hatta maydanoz suyu icerseniz tas veya kum varsa faydasi olur

Evet aynı benimde öyle son biterken sanki içi çekilip yanıyor cayır cayır. Sizde üşüme oluyor muydu?

Evet aynı benimde öyle son biterken sanki içi çekilip yanıyor cayır cayır. Sizde üşüme oluyor muydu?
agri varmi sizde agriyla birlikte oluyordu bende usume tansiyonuda etkiliyor kum dokmek tas dusurmek cok acili oluyor ben bayginlik geciriyordum son seferde morfin verilmisti agri yuzunden siz kum dokuyor olabilirsiniz devam ederse urolojiye gorunun bobreklere baksinlar

Ağrı var kasık ve bel kısmında ama amansız değil öyle morfin verilcek kadar. Ama bu ağrı bayadır var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…