tatlımm bol bol su iç..ama bi dr gitmen lazım iltihap olabilir canım ihmal etme..Geceden beri uyumadım sürekli tuvalet bitkisel olarak kullandıgınız birsey var mıı kızlarr
dogru yeremi konu actım bilmiyorum ama çok kötüyümm benn
tatlımm bol bol su iç..ama bi dr gitmen lazım iltihap olabilir canım ihmal etme..
tamam tatlım İNŞALLAH önemli bişi yoktur..haber ver gelince..sürekli tuvalete gidiyorum agrım var çok kötü yümm canım yaa
su nasıl içim zati yatacam tuvalette saat 9 olsun bi anasaglıgına gidicem
tamam tatlım İNŞALLAH önemli bişi yoktur..haber ver gelince..
cnm sabunlu ılık suyla yıka ve sabunlu ılık suyun içine otur. Ama bi doktora gitmen lazım, acile gidebilirsin, açık oluyor.
Aynı şey benim başımada geldi, biliyorum. geçmiş olsun.
bende aynısını yaşadım enfeksiyon varmış 2 ilaç verdi aynı gün geçti.çok rahatlamıştım..lökasit in bol olmasından kaynaklanıyormuş.ilaç ismi vermem doğru olmaz bir an önce ürolojıye gidin..
off acısı dayanılmaz olur.. bi dönem çok sık yaşadım.. doktorun vereceği bi antibiyotik ile purinol yada azosilin tarzı bi ilaç yanına da bi ağrı kesici , en kısa zamanda iyileşirsin inşallah.. geçmiş olsun cnm..
idrar yanmasının en etkili bitkisel ilacı kiraz sapı
bir tutm kiraz sapını cezvede kaynatıp süzüyorsun ılınınca içiyorsun günde iki bardak yeterli geliyor. özellikle gece yatarken bir bardak kiraz sapı suyu iç (çok iltahabın yoksa )sabaha birşeyin kalmaz iltihabada iyi geliyor
bende de olmustu ilk evlendigim zamanlarda.
doktora gittik iki kere cipro die bi antibiyotik vermisti ikisinde de. icince gecio bi haftada filan sora yine olmustu.
en son maydonozun saplarını kesip kaynatıp ictim bi daha da olmadı sükür.
canım geçmiş olsun bende yaşadım aynısını kesinlikle bol bol su iç içebildiğin kadar. bide bacak arana veya ayaklarına sıcak su torbası koy. sıcak yanmayı hemen geçiriyor. ben bunu her yaşadığımda bu söyledikelrimi uyguluyorum 20-30 dk içinde geçmiş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?