How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İdrarda yanma

buzin

nasipse olur...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
9.907
393
413
Geceden beri uyumadım sürekli tuvalet bitkisel olarak kullandıgınız birsey var mıı kızlarr
dogru yeremi konu actım bilmiyorum ama çok kötüyümm benn

Geceden beri uyumadım sürekli tuvalet bitkisel olarak kullandıgınız birsey var mıı kızlarr
dogru yeremi konu actım bilmiyorum ama çok kötüyümm benn
tatlımm bol bol su iç..ama bi dr gitmen lazım iltihap olabilir canım ihmal etme..

tatlımm bol bol su iç..ama bi dr gitmen lazım iltihap olabilir canım ihmal etme..

sürekli tuvalete gidiyorum agrım var çok kötü yümm canım yaa
su nasıl içim zati yatacam tuvalette saat 9 olsun bi anasaglıgına gidicem

sürekli tuvalete gidiyorum agrım var çok kötü yümm canım yaa
su nasıl içim zati yatacam tuvalette saat 9 olsun bi anasaglıgına gidicem
tamam tatlım İNŞALLAH önemli bişi yoktur..haber ver gelince..

tamam tatlım İNŞALLAH önemli bişi yoktur..haber ver gelince..

bugün cumartesiii heryer kapalıı napcam benn
maydanoz ii geliyo diolardıı nasıl yapacam onuuu ayy geçmiyo bi tane hap içtim dee
faydası hiç olmadıııı napcam nere gitsem acabaaa

cnm sabunlu ılık suyla yıka ve sabunlu ılık suyun içine otur. Ama bi doktora gitmen lazım, acile gidebilirsin, açık oluyor.
Aynı şey benim başımada geldi, biliyorum. geçmiş olsun.

bende aynısını yaşadım enfeksiyon varmış 2 ilaç verdi aynı gün geçti.çok rahatlamıştım..lökasit in bol olmasından kaynaklanıyormuş.ilaç ismi vermem doğru olmaz bir an önce ürolojıye gidin..

off acısı dayanılmaz olur.. bi dönem çok sık yaşadım.. doktorun vereceği bi antibiyotik ile purinol yada azosilin tarzı bi ilaç yanına da bi ağrı kesici , en kısa zamanda iyileşirsin inşallah.. geçmiş olsun cnm..

cnm sabunlu ılık suyla yıka ve sabunlu ılık suyun içine otur. Ama bi doktora gitmen lazım, acile gidebilirsin, açık oluyor.
Aynı şey benim başımada geldi, biliyorum. geçmiş olsun.

bende aynısını yaşadım enfeksiyon varmış 2 ilaç verdi aynı gün geçti.çok rahatlamıştım..lökasit in bol olmasından kaynaklanıyormuş.ilaç ismi vermem doğru olmaz bir an önce ürolojıye gidin..

off acısı dayanılmaz olur.. bi dönem çok sık yaşadım.. doktorun vereceği bi antibiyotik ile purinol yada azosilin tarzı bi ilaç yanına da bi ağrı kesici , en kısa zamanda iyileşirsin inşallah.. geçmiş olsun cnm..

hepinizden ALLAH razı olsun doktora gidicemm elbet ama bugün yokmus doktorlar
acile gitmem gerek o zaman onlar da ne kadar ilgilenirlerse artıkkk

idrar yanmasının en etkili bitkisel ilacı kiraz sapı
bir tutm kiraz sapını cezvede kaynatıp süzüyorsun ılınınca içiyorsun günde iki bardak yeterli geliyor. özellikle gece yatarken bir bardak kiraz sapı suyu iç (çok iltahabın yoksa )sabaha birşeyin kalmaz iltihabada iyi geliyor

idrar yanmasının en etkili bitkisel ilacı kiraz sapı
bir tutm kiraz sapını cezvede kaynatıp süzüyorsun ılınınca içiyorsun günde iki bardak yeterli geliyor. özellikle gece yatarken bir bardak kiraz sapı suyu iç (çok iltahabın yoksa )sabaha birşeyin kalmaz iltihabada iyi geliyor

bunu mutlaka denicem pazartesi ye kadar gecsee çok rahatlıcam pazartesi günü kendi doktoruma gitmek istiyorum
amaliatdan sonra baska doktora gitmedim bitkisel bireyler arıyorum sabahdan beri bendee çok saol ALLAH razı olsunn

bende de olmustu ilk evlendigim zamanlarda.
doktora gittik iki kere cipro die bi antibiyotik vermisti ikisinde de. icince gecio bi haftada filan sora yine olmustu.
en son maydonozun saplarını kesip kaynatıp ictim bi daha da olmadı sükür.

canım geçmiş olsun bende yaşadım aynısını kesinlikle bol bol su iç içebildiğin kadar. bide bacak arana veya ayaklarına sıcak su torbası koy. sıcak yanmayı hemen geçiriyor. ben bunu her yaşadığımda bu söyledikelrimi uyguluyorum 20-30 dk içinde geçmiş oluyor

bende de olmustu ilk evlendigim zamanlarda.
doktora gittik iki kere cipro die bi antibiyotik vermisti ikisinde de. icince gecio bi haftada filan sora yine olmustu.
en son maydonozun saplarını kesip kaynatıp ictim bi daha da olmadı sükür.

canım geçmiş olsun bende yaşadım aynısını kesinlikle bol bol su iç içebildiğin kadar. bide bacak arana veya ayaklarına sıcak su torbası koy. sıcak yanmayı hemen geçiriyor. ben bunu her yaşadığımda bu söyledikelrimi uyguluyorum 20-30 dk içinde geçmiş oluyor

çok saolun kızlar dün gece rahat uyudum aama tammmen gecmedii bu kadar uzamazdı aslında
daha tuvale. yaparken yanma yasıyorum ama dünkü kadar kötü diilim sükür

Back