yaprk Allah'ım sana emanetiz Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2012 1.149 576 123 Diğer 2 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi yaprk #1 Merhaba arkadaşlar 9 haftalık hamileyim 3 gündür idrarimda yanma ve koku var. Doktorum monurol verdi bu haftalarda olupta bu şikayetleri olan arkadaşlar tecrubelerinizi paylaşabilir misiniz? Çok korkuyorum
Merhaba arkadaşlar 9 haftalık hamileyim 3 gündür idrarimda yanma ve koku var. Doktorum monurol verdi bu haftalarda olupta bu şikayetleri olan arkadaşlar tecrubelerinizi paylaşabilir misiniz? Çok korkuyorum
1 123aaa123 .. Kayıtlı Üye 12 Nisan 2019 1.052 1.102 83 2 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi yaprk #2 Korkma insAllah sorun olmaz ya soğuk almissindir yada idrar enfeksiyonun vardir.
yaprk Allah'ım sana emanetiz Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2012 1.149 576 123 Diğer 2 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi yaprk #3 Canyar06 .!.: Korkma insAllah sorun olmaz ya soğuk almissindir yada idrar enfeksiyonun vardir. Genişletmek için tıkla... Sanırım enfeksiyon çok kötü yanmam var wc ye gitmeye korkar oldum antibiyotikte alamıyorum daha çok küçük olduğu için umarım geçer
Canyar06 .!.: Korkma insAllah sorun olmaz ya soğuk almissindir yada idrar enfeksiyonun vardir. Genişletmek için tıkla... Sanırım enfeksiyon çok kötü yanmam var wc ye gitmeye korkar oldum antibiyotikte alamıyorum daha çok küçük olduğu için umarım geçer
1 123aaa123 .. Kayıtlı Üye 12 Nisan 2019 1.052 1.102 83 2 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi yaprk #4 yaprk .!.: Sanırım enfeksiyon çok kötü yanmam var wc ye gitmeye korkar oldum antibiyotikte alamıyorum daha çok küçük olduğu için umarım geçer Genişletmek için tıkla... Geçer insAllah sıkıntı etme . Antibiyotik olmaz tabiki ama doktora danis bitkisel bisi der illaki
yaprk .!.: Sanırım enfeksiyon çok kötü yanmam var wc ye gitmeye korkar oldum antibiyotikte alamıyorum daha çok küçük olduğu için umarım geçer Genişletmek için tıkla... Geçer insAllah sıkıntı etme . Antibiyotik olmaz tabiki ama doktora danis bitkisel bisi der illaki