• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrarda tortu nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kozalak11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.117
1.328
83
34
Kızlar merhabalar ovülasyon haftama girmek üzereyim Bugün ovülasyon testi yaparken idrarımda kireç gibi tortular gördüm sizce nedendir??

İdrar yolu enfeksiyonu felan mi acaba diye şüphelendim açıkçası ben
Sanmıyorum yediklerimizin tortularıdır. Enfeksiyon ağrılı oluyor idrarda ağır koku ve yaparken yanma sık idrara cıkıp az az yapma belirtileri oluyor. Bende bu belirtiler yok

Sanmıyorum yediklerimizin tortularıdır. Enfeksiyon ağrılı oluyor idrarda ağır koku ve yaparken yanma sık idrara cıkıp az az yapma belirtileri oluyor. Bende bu belirtiler yok
İçime su serptiniz bende de yok şükür inşallah yoktur bir sıkıntı ☺️

Yedikleriniz böbreklerinizden geçmez kesin bilgi.
Konu sahibi içimiz kalkmasa iyiydi.. Bariz vajinal akıntı bu.
Enfeksiyon, taş, kum yoksa fosfat Atıklarıyla ilgili olabiliyormuş ve normalmiş. Vajinal akıntı idrarın içine girdiğini nereden cıkardınız anlamadım.

Enfeksiyon, taş, kum yoksa fosfat Atıklarıyla ilgili olabiliyormuş ve normalmiş. Vajinal akıntı idrarın içine girdiğini nereden cıkardınız anlamadım.
Fosfat kristallerini gözle göreceğimizi zannetmem. Idrar deliği ve vajina birbirine çok yakın açıklıklar ve iki sıvı da yer çekimiyle aşağı doğru hareket ediyor yoğunluğu farklı iki sıvının şu şekilde gözükmesinden doğal ne olabilir? Ay neyi açıklıyorum şuan.

Idrar yaparken ıkınma oldugu için tabiki akıntı da idrarın içine girer.
İdrar yaparken hiç ıkınmadım salıyorum gidiyor yani. Konu sahibinin farkettiği şeyi bende 2 kez gördüm kendimde. Beyaz Akıntı yaşayan biri değilim. Yumurtlama dönemimde de akışkan olmaz parça gbi olur. Benimki de mi akıntıydı yani. Komiksiniz gerçekten.

Fosfat kristallerini gözle göreceğimizi zannetmem. Idrar deliği ve vajina birbirine çok yakın açıklıklar ve iki sıvı da yer çekimiyle aşağı doğru hareket ediyor yoğunluğu farklı iki sıvının şu şekilde gözükmesinden doğal ne olabilir? Ay neyi açıklıyorum şuan.
Üşenmedim ebe kuzenime sordum.

Bu durumu ovülasyon testi yapmaya başladığım kasımdan beri yumurtlamaya yakın görüyorum. Hatta bugün de gördüm yine. Diğer günler tortusuzken çift çizgiye yakın çıktığı zaman yine tortu oldu. Tesadüf mü bilmiyorum. Gerçekten bilen varsa hepimizi aydınlatabilir bence 😊

Vajinal salgının akması için ıkınmaya gerek var mı? Hele ki yumurtlama yakınsa.
Vajinal salgının nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz diye düşünüyorum zira kıvamı olan bir şey akıntı , tortu dediğimiz çaydanlıktaki biriken kireç gibi düşünebilirsiniz birbirinden farklı yani.

Vajinal salgının nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz diye düşünüyorum zira kıvamı olan bir şey akıntı , tortu dediğimiz çaydanlıktaki biriken kireç gibi düşünebilirsiniz birbirinden farklı yani.
İdrar tahlili yaptırın o zaman, burada içimizin almadığı şeye bakıp tahlil yapamayız.

Ya çişinide çekip atmazsın kk de daha neler göreceğiz 🤦🏼‍♀️ İdrarımda tortu var sizdede oldumu sebebi ne acaba diye sorsan biz anlamayacakmıyız ?

İdrar tahlili yaptırın o zaman, burada içimizin almadığı şeye bakıp tahlil yapamayız.
Hanımefendi anlamakta zorlanıyorum içim almıyor diyip duruyorsunuz ama sürekli de yorum atıyorsunuz? Yani madem içiniz almadı konuya girmeyin tekrar tekrar. Bu platformda hepimiz kadınız ve Böyle yaşadığımız sıkıntıları paylaşıp resimde atabiliyoruz ki somutlaştırmak adına. Ben kendi adıma yardımcı olamayacağım sürekli midem bulandı diyeceğim şeylere tıklamıyor yorum yapmıyorum. Bu platformda insanlar yerleşme kanaması mi acaba yoksa adet mi diye anlayamadıkları için birbirinden yardım almak için ped fotoğrafı atıyor. Ki bu platform bunun için var insan tanıdıklarına soramadığını burdan birbirine sorabilsin diye. Siz de lütfen yardımcı olamayacak sürekli midem bulandı imaları yapacaksanız yorum da yapmayınız. Saygılarımla☺️

Back
X