Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde farkettim kendimde ama sebebini bilemiyorumKızlar merhabalar ovülasyon haftama girmek üzereyim Bugün ovülasyon testi yaparken idrarımda kireç gibi tortular gördüm sizce nedendir??
İdrar yolu enfeksiyonu felan mi acaba diye şüphelendim açıkçası benBnde farkettim kendimde ama sebebini bilemiyorum
Sanmıyorum yediklerimizin tortularıdır. Enfeksiyon ağrılı oluyor idrarda ağır koku ve yaparken yanma sık idrara cıkıp az az yapma belirtileri oluyor. Bende bu belirtiler yokİdrar yolu enfeksiyonu felan mi acaba diye şüphelendim açıkçası ben
İçime su serptiniz bende de yok şükür inşallah yoktur bir sıkıntıSanmıyorum yediklerimizin tortularıdır. Enfeksiyon ağrılı oluyor idrarda ağır koku ve yaparken yanma sık idrara cıkıp az az yapma belirtileri oluyor. Bende bu belirtiler yok
Yedikleriniz böbreklerinizden geçmez kesin bilgi.Sanmıyorum yediklerimizin tortularıdır. Enfeksiyon ağrılı oluyor idrarda ağır koku ve yaparken yanma sık idrara cıkıp az az yapma belirtileri oluyor. Bende bu belirtiler yok
Enfeksiyon, taş, kum yoksa fosfat Atıklarıyla ilgili olabiliyormuş ve normalmiş. Vajinal akıntı idrarın içine girdiğini nereden cıkardınız anlamadım.Yedikleriniz böbreklerinizden geçmez kesin bilgi.
Konu sahibi içimiz kalkmasa iyiydi.. Bariz vajinal akıntı bu.
Idrar yaparken ıkınma oldugu için tabiki akıntı da idrarın içine girer.Enfeksiyon, taş, kum yoksa fosfat Atıklarıyla ilgili olabiliyormuş ve normalmiş. Vajinal akıntı idrarın içine girdiğini nereden cıkardınız anlamadım.
Ben 2 kez falan gördüm sonra olmadı. Sizde takip edin sürekli varsa doktora görünün.İçime su serptiniz bende de yok şükür inşallah yoktur bir sıkıntı![]()
Fosfat kristallerini gözle göreceğimizi zannetmem. Idrar deliği ve vajina birbirine çok yakın açıklıklar ve iki sıvı da yer çekimiyle aşağı doğru hareket ediyor yoğunluğu farklı iki sıvının şu şekilde gözükmesinden doğal ne olabilir? Ay neyi açıklıyorum şuan.Enfeksiyon, taş, kum yoksa fosfat Atıklarıyla ilgili olabiliyormuş ve normalmiş. Vajinal akıntı idrarın içine girdiğini nereden cıkardınız anlamadım.
İdrar yaparken hiç ıkınmadım salıyorum gidiyor yani. Konu sahibinin farkettiği şeyi bende 2 kez gördüm kendimde. Beyaz Akıntı yaşayan biri değilim. Yumurtlama dönemimde de akışkan olmaz parça gbi olur. Benimki de mi akıntıydı yani. Komiksiniz gerçekten.Idrar yaparken ıkınma oldugu için tabiki akıntı da idrarın içine girer.
Üşenmedim ebe kuzenime sordum.Fosfat kristallerini gözle göreceğimizi zannetmem. Idrar deliği ve vajina birbirine çok yakın açıklıklar ve iki sıvı da yer çekimiyle aşağı doğru hareket ediyor yoğunluğu farklı iki sıvının şu şekilde gözükmesinden doğal ne olabilir? Ay neyi açıklıyorum şuan.
Ne dedi kaba yapılan idrarda vajinal salgı ne alaka mı dedi?Üşenmedim ebe kuzenime sordum.
Evet vajinal salgının bu şekilde kireç gibi olmayacağına bende eminim zaten. Ki idrar için ıkınmak zorla yapmak oluyorNe dedi kaba yapılan idrarda vajinal salgı ne alaka mı dedi?
Vajinal salgının akması için ıkınmaya gerek var mı? Hele ki yumurtlama yakınsa.Evet vajinal salgının bu şekilde kireç gibi olmayacağına bende eminim zaten. Ki idrar için ıkınmak zorla yapmak oluyor![]()
Vajinal salgının nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz diye düşünüyorum zira kıvamı olan bir şey akıntı , tortu dediğimiz çaydanlıktaki biriken kireç gibi düşünebilirsiniz birbirinden farklı yani.Vajinal salgının akması için ıkınmaya gerek var mı? Hele ki yumurtlama yakınsa.
İdrar tahlili yaptırın o zaman, burada içimizin almadığı şeye bakıp tahlil yapamayız.Vajinal salgının nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz diye düşünüyorum zira kıvamı olan bir şey akıntı , tortu dediğimiz çaydanlıktaki biriken kireç gibi düşünebilirsiniz birbirinden farklı yani.
Hanımefendi anlamakta zorlanıyorum içim almıyor diyip duruyorsunuz ama sürekli de yorum atıyorsunuz? Yani madem içiniz almadı konuya girmeyin tekrar tekrar. Bu platformda hepimiz kadınız ve Böyle yaşadığımız sıkıntıları paylaşıp resimde atabiliyoruz ki somutlaştırmak adına. Ben kendi adıma yardımcı olamayacağım sürekli midem bulandı diyeceğim şeylere tıklamıyor yorum yapmıyorum. Bu platformda insanlar yerleşme kanaması mi acaba yoksa adet mi diye anlayamadıkları için birbirinden yardım almak için ped fotoğrafı atıyor. Ki bu platform bunun için var insan tanıdıklarına soramadığını burdan birbirine sorabilsin diye. Siz de lütfen yardımcı olamayacak sürekli midem bulandı imaları yapacaksanız yorum da yapmayınız. Saygılarımlaİdrar tahlili yaptırın o zaman, burada içimizin almadığı şeye bakıp tahlil yapamayız.