Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üroloji - İdrar Yolları Hastalıklarıidrarda protein
kızlar idrarda protein kaçagı varmıs.. ++ cıktı testte..boyle cıkan oldu mu?sız de ya da cevrenızde ne yapıyorlar ? bilginiz var mı?netten baktım da bıraz böbrek bıyopsısı falan dıyo korktum bende
Geçen hafta idrarda yanma ve kan şikayetiyla üroloğa gittim ve idrar tahlili istedi.Tahlil sonucumda idrarımda bende de protein çıktı.Doktora sordum herhangi bi böbrek rahatsızlığının belirtisi mi diye hayır dedi idrar yolları enfeksiyonu geçiriyormuşum ondan kaynaklanıyormuş.Size bir fikir olur diye yazdım hemen kötüye yormayın acil şifalar dilerim
Bende FMF (Ailevi Akdeniz Ateşi) var. Aynı şekilde kardeşimde de var. Bu hastalığı araştırmanızı tavsiye ederim. Genetik deniyor fakat ne anne tarafımda nede baba tarafımda bu hastalığı taşıyan var.