- 21 Nisan 2023
- 36
- 1
- 6
- 31
- Konu Sahibi yozgatli66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 26haftalikHamile misiniz? Kaç hafta?
Tansiyon mide bulantısı baş ağrısı dönmesi gibi sorunlarınız var mı?Evet 26haftalik
Tansiyon normaldi. Diğeride yok sayılır ciddi bı bulantı ve ağrı yokTansiyon mide bulantısı baş ağrısı dönmesi gibi sorunlarınız var mı?
Şu yüzden sordum. İdrarda protein 26 haftalık bi hamile için genelde preeklampsi için bi işaret olabilir. Ama bunu asıl netleştirecek şey 24 saatlik idrar takibi. Bi şişe veriyorlar 24 saat boyunca idrarınızı topluyorsunuz sonra analiz ediliyor. En büyük belirtisi tansiyonun 14/9 dan yüksek çıkıyor olması, görmede sıkıntı yaşıyor olmak, elde yüzde falan şişmeler, ödemler, baş ağrısı falan gibi şeyler. Doktorunuzla görüşemediniz mi?Tansiyon normaldi. Diğeride yok sayılır ciddi bı bulantı ve ağrı yok
En son gittiğimde eser miktar önemli değil dedi. Genede korkuyor insan. Spot istedi onunda sonucu böyle çıktı.Şu yüzden sordum. İdrarda protein 26 haftalık bi hamile için genelde preeklampsi için bi işaret olabilir. Ama bunu asıl netleştirecek şey 24 saatlik idrar takibi. Bi şişe veriyorlar 24 saat boyunca idrarınızı topluyorsunuz sonra analiz ediliyor. En büyük belirtisi tansiyonun 14/9 dan yüksek çıkıyor olması, görmede sıkıntı yaşıyor olmak, elde yüzde falan şişmeler, ödemler, baş ağrısı falan gibi şeyler. Doktorunuzla görüşemediniz mi?
Bilemiyorum doktor daha iyi bilir. Eğer doktorunuzla hemen görülemeyecek Deniz sağlıkocağı doktorunuza da danışabilirsinizEn son gittiğimde eser miktar önemli değil dedi. Genede korkuyor insan. Spot istedi onunda sonucu böyle çıktı.
Doktor hafif enfeksiyon var demiştiİdrar yolu enfeksiyonu inuz var ise onuüzden de protein çıkıyor
Bol su içip tekrar verin negatife döner benimde öyle olmuştuDoktor hafif enfeksiyon var demişti
Ay inşallahBol su içip tekrar verin negatife döner benimde öyle olmuştu