İdrarda pozitifi gördüğünüzde kan testinizde Beta hcg kaç çıktı?

Ben pazar akşamı yaptırmıştım testi pazartesi öğleden sonra kesemi görmüştü Dr karnimdan

Benim doktor ilk alttan baktı bir sorun olmaz dedi sonra gittigimde karindan baktı ama tuhaflık var dedi tekrar alttan baktı ben doktora cift rahimli.oldugumu söylememistim onu fark etti o yuzden tekrar alltan baktı cok sükür bir sorun olmadı

Kızlar bana yardim edin. Iliskiden 20 gun sonra regl oldum tam tarihinde. Icimde şüphe kaldı idrar testi yaptım adetten 3 gun sonra ve yarım saat sonra pozitif oldu. Yarın kan testi yapcam sizce olasilik ne

Kızlar bana yardim edin. Iliskiden 20 gun sonra regl oldum tam tarihinde. Icimde şüphe kaldı idrar testi yaptım adetten 3 gun sonra ve yarım saat sonra pozitif oldu. Yarın kan testi yapcam sizce olasilik ne
Adetin az mıydı ki?

Kızımda regl 3 gün kala 60.73tu idrarda cizgi cıktıgında
Bu gebeligimde ise cinsiyetimiz belli diil :)
Adete 17 gün kala 67.57 ile ögrendim adet günü kese ve bebegi gördüm kalbini dinledim

Kızımda regl 3 gün kala 60.73tu idrarda cizgi cıktıgında
Bu gebeligimde ise cinsiyetimiz belli diil :)
Adete 17 gün kala 67.57 ile ögrendim adet günü kese ve bebegi gördüm kalbini dinledim
adete 17 gün kala mı nasıl şüphelendin gebe olduğuna acaba şöyle detaylı anlatabilir misin cnm

adete 17 gün kala mı nasıl şüphelendin gebe olduğuna acaba şöyle detaylı anlatabilir misin cnm
12 mayısta oldum adet 17 mayısta ovulasyon testini öglesine denedim pko hastasıyım ve pozitifti tabi degerlendirdim
Yumurtlamadan sonra evde gebelik testi ile takip ettim 8.günden itibaren silik vermeye başladı 30 mayıstada kan verdim 67.57 idi :) ögle ögrenmiş oldum planlı gebelikti benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…