- Konu Sahibi Plebisit82
-
Ben pazar akşamı yaptırmıştım testi pazartesi öğleden sonra kesemi görmüştü Dr karnimdanInsallah canım senin değerin daha düşük geç döllenme olabilir bende haftaya bigün gidicemdoktora insallah alttan muayene eder die korkuyorum aslında alttan muayene düşüğe neden olur die duymustum senin kese karındanmı görünmüştü değerin benle aynı çıktıgı günmü baktırmıstın ultrasonda
Görünür hayırlı olsun . Rabbim saglıklı kucagimiza almayi nasip etsin insallahDeğerim 478 birkaç saat önce yaptırdım
539 Çıktıgı gün kese görüldümü pekiBen pazar günü silik gördüm bhcg 129 çıktı sali günü 539 çıktı
Benim doktor ilk alttan baktı bir sorun olmaz dedi sonra gittigimde karindan baktı ama tuhaflık var dedi tekrar alttan baktı ben doktora cift rahimli.oldugumu söylememistim onu fark etti o yuzden tekrar alltan baktı cok sükür bir sorun olmadıInsallah canım senin değerin daha düşük geç döllenme olabilir bende haftaya bigün gidicemdoktora insallah alttan muayene eder die korkuyorum aslında alttan muayene düşüğe neden olur die duymustum senin kese karındanmı görünmüştü değerin benle aynı çıktıgı günmü baktırmıstın ultrasonda
Ben baktirmadim ultrasonda yarın da kana baktiracagim bakalım bide doktorum haftaya yok taa 6 eylule randevu verdiler O zamana kadar bekleyeceğim539 Çıktıgı gün kese görüldümü peki
Adetin az mıydı ki?Kızlar bana yardim edin. Iliskiden 20 gun sonra regl oldum tam tarihinde. Icimde şüphe kaldı idrar testi yaptım adetten 3 gun sonra ve yarım saat sonra pozitif oldu. Yarın kan testi yapcam sizce olasilik ne
Hayır yani 3 gün yoğundu normal diğer 3 günde hafif akıntı şeklinde açık pembeydiAdetin az mıydı ki?
Hmm hayırlısı olsun canim istiyorsan inşallah pozitiftirHayır yani 3 gün yoğundu normal diğer 3 günde hafif akıntı şeklinde açık pembeydi
Ben istemiyorum suanlik yani henüz 4 aylık evliyim çok erken. Rabbim isteyene versin. Böyle bi durumla karsilasan oldu mu acaba lütfen yardım edinHmm hayırlısı olsun canim istiyorsan inşallah pozitiftir
Üzerine görme diye bşey var canım bi bak araştır istersen... Hayırlısı olsunBen istemiyorum suanlik yani henüz 4 aylık evliyim çok erken. Rabbim isteyene versin. Böyle bi durumla karsilasan oldu mu acaba lütfen yardım edin
Teşekkür ederim Rabbim sizlere versin inşallah. Ben yarın bi kan testi yaptircam inşallah yoktur
adete 17 gün kala mıKızımda regl 3 gün kala 60.73tu idrarda cizgi cıktıgında
Bu gebeligimde ise cinsiyetimiz belli diil :)
Adete 17 gün kala 67.57 ile ögrendim adet günü kese ve bebegi gördüm kalbini dinledim
12 mayısta oldum adet 17 mayısta ovulasyon testini öglesine denedim pko hastasıyım ve pozitifti tabi degerlendirdimadete 17 gün kala mınasıl şüphelendin gebe olduğuna acaba şöyle detaylı anlatabilir misin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?