• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrarda pozitifi gördüğünüzde kan testinizde Beta hcg kaç çıktı?

kızımda idrar testinde pozitifi gördüğümde kan testim 113 çıkmıştı adet günümde yaptırmıştım sanırım tamda hatırlamıyorum

tatlım ilk gebeliğimde reglimden 1 gün önce 1163 çıkmıştı erken döllenmeydi ve oğlum oldu.şimdi ikinciye hamileyim.yine reglimden 1 gün önce 90 çıkmıştı.5 ten sonrası gebelik var demek oluyor.2 günde bir ikiye katlaması lazım normal gebeliklerde.

benim sonucum 8.52 çıkmış fakat regl olmama 4-5 gün var dr. regl gününü bekle dedi anlamadımki hamilemiyim değilmiyim

benim sonucum 8.52 çıkmış fakat regl olmama 4-5 gün var dr. regl gününü bekle dedi anlamadımki hamilemiyim değilmiyim

tatlım seninki tam şüpheli durumda.testini tekrarlaman lazım eğer artış olduysa gebeliğin devam ediyordur.5 ten sonrası gebelik oluyor.hayırlısı olsun tatlım..

ilk testini yaptırdıktan 2 gün sonra.ayın 9 da yaptırdıysan bugün tekrarlamalısın testini.2 günde ikiye katlaması lazım sonucun.

reglden 4 gün önce öğrendim sabah 2 defa idrar testi yapmıştım bulantılarımdan şüphelenerek... beklenmeyen bir gebelikti... aynı gün akşam 412,5 çıkmıştı :34:

reglden 4 gün önce öğrendim sabah 2 defa idrar testi yapmıştım bulantılarımdan şüphelenerek... beklenmeyen bir gebelikti... aynı gün akşam 412,5 çıkmıştı :KK34:
Cnım suan bu mesajımı görürmüsün bilmiyorum ama benimde bugün değerim 478 çıktı doktora sonucu gösteremedim değeriniz yakın acaba hamilemiyim kaç haftalık oluyor doktora gitsem kese görünürmü

Adet olmadan önce ôgrendim idrar testinde adetten bir gun önce kan testim 91.82 cikmisti iki gun 311.küsürdü sonra kese göründü .

Cnım suan bu mesajımı görürmüsün bilmiyorum ama benimde bugün değerim 478 çıktı doktora sonucu gösteremedim değeriniz yakın acaba hamilemiyim kaç haftalık oluyor doktora gitsem kese görünürmü
Hayırlı olsun :) bence kesin benim o değerle dünyalar tatlısı bi kızım oldu . Adetin geçti mi? Gerçi değerin iyi bence. Bugün bende test yaptırdım benimde 45 çıktı kızıma bir kardeş istiyorum inşallah olursa.. benimkini de takip edeceğiz yükselecek mi diye:dua::dua:

Benim karından görülmüştü kese . 2hafta sonra da kalp atışını duymuştum darısı şimdiki bebisime
Insallah canım senin değerin daha düşük geç döllenme olabilir bende haftaya bigün gidicemdoktora insallah alttan muayene eder die korkuyorum aslında alttan muayene düşüğe neden olur die duymustum senin kese karındanmı görünmüştü değerin benle aynı çıktıgı günmü baktırmıstın ultrasonda

Back