İdrarda pozitif sonra negatif kanda negatif değişirmi ?

melisa altunok

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
51
17
Selam kızlar adetımden 3 gun önce ust uste ıdrarda pozıtıf gordum kanda deger 0.2 cıktı gun gectıkce ıdrarda pozıtıf kayboldu 2 gun gecıkmeden sonra kanda 1.6 deger gordum şuan gecıkmenın 6. Gunu ıdrar negatıf cıkıyor belım kasıklarım cok agrıyor beyazımsı bır akıntı var sızce ne olabılır yenıden kan vermelımıyım ?

Selam kızlar adetımden 3 gun önce ust uste ıdrarda pozıtıf gordum kanda deger 0.2 cıktı gun gectıkce ıdrarda pozıtıf kayboldu 2 gun gecıkmeden sonra kanda 1.6 deger gordum şuan gecıkmenın 6. Gunu ıdrar negatıf cıkıyor belım kasıklarım cok agrıyor beyazımsı bır akıntı var sızce ne olabılır yenıden kan vermelımıyım ?
Aynısı bendede oldu 3 kere pozitivti 4 gün sonra adet oldum kandada bisey cıkmadı:KK43:

Kan doğrusudur, idrar testi yanlıştır.

Kimyasal gebelik olmuş muhtemelen kuzum
Pazartesı tekrar kan vereyım dıyorum bende pcos var ıkı ayda 16 kg verdım 2 ay adet oldum bu ay da boyle oldu gecıkmenın 6.gunu pazartesı gunu 9.gun. Olacak gecıkmenın son kez test yapıp duruma gore dıyetıme devam edeceyım dıgorum

X