- 5 Temmuz 2021
- 20
- 8
- 16
- 25
- Konu Sahibi ergulkubra
-
Pardon 1.20 yazmışsınız çok ilginç ya çizgiler çok net. Kesinlikle kan testini yenileyin.Kan kaç çıktı?
1,20 çıkmış nasıl olur bu şekilde anlamadımKan kaç çıktı?
Benim alttakinden bi tık kalındı 180 çıkmıştı valla bu sonuca göre 100 filan çıkmalı ya .1,20 çıkmış nasıl olur bu şekilde anlamadım
kan sonuucuz kesın 1.20 mı yazıyor bazen referans degerı yazıyorlar ya >1.20 yada <. yanlıs okumus olabılırmısınız. duruyorsa bıze atsanız baksak??
inşallah öyle olurBenim alttakinden bi tık kalındı 180 çıkmıştı valla bu sonuca göre 100 filan çıkmalı ya .
ben de anlamadım yani çizgiler günden güne daha da netlik kazanıyor..1,20 çıkmış nasıl olur bu şekilde anlamadım
bunu daha once bırı daha paylasmıstı uzulerek.hatta senın testten daha koyuydu kısının adını hatırlamıyorm ama pozıtıf otesıyken kan negatıf cıkmıstı. sanırım baska hormonu enfeksıyonu bıseyı algılayıp pozıtıf cıkartıyor.s bence boyle ıdrar testıyle ugrasma bı akc gun sonra bıdaha kan ver. kanda hata gormedım de yanlıs gırılmıs olabılır mı neden olmasın . rabbım hayırlısını versın. 1.20 den dusuk deger cıkmıs. bu testı de goster doktoruna hatta.Eki Görüntüle 2885062 kan testim bu
Anladım. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.bunu daha once bırı daha paylasmıstı uzulerek.hatta senın testten daha koyuydu kısının adını hatırlamıyorm ama pozıtıf otesıyken kan negatıf cıkmıstı. sanırım baska hormonu enfeksıyonu bıseyı algılayıp pozıtıf cıkartıyor.s bence boyle ıdrar testıyle ugrasma bı akc gun sonra bıdaha kan ver. kanda hata gormedım de yanlıs gırılmıs olabılır mı neden olmasın . rabbım hayırlısını versın. 1.20 den dusuk deger cıkmıs. bu testı de goster doktoruna hatta.
Kan testini yenilemelisin kesinlikle, benim adete 2 gün kala pembe test gibiydim testim, kan değerimde 38,60dı. Bana göre kesinlikle hamilesiniz gün geçtikçe koyulaşmasıda bunu gösteriyor. Gönlünüze göre olsunMERHABA BEN ADETİME 5 GÜN KALA İDRAR YAPTIM ÇOK SİLİK Bİ ÇİZGİ ÇIKTI. KAN TESTİ YAPTIRDIM 1.20 ÇIKTI. ŞUAN 2 GÜN VAR ADETİME ÇİZGİ GİTTİKÇE KOYULAŞTI. ŞİMDİ ADETİMİN GECİKMESİNİ BEKLİYORUM TEKRAR KAN TESTİ VERECEĞİM. ARANIZDA BU DURUMU YAŞAYAN DEĞERİ SONRADAN YÜKSELEN OLDU MU? (GÖRSELDE Kİ PEMBE TESTİ DÜN AKŞAM YAPTIM, BEYAZ OLANI DA BU SABAH YAPTIM DAHA DA KOYULAŞMAYA BAŞLIYOR.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsinKan testini yenilemelisin kesinlikle, benim adete 2 gün kala pembe test gibiydim testim, kan değerimde 38,60dı. Bana göre kesinlikle hamilesiniz gün geçtikçe koyulaşmasıda bunu gösteriyor. Gönlünüze göre olsun
Merhaba, yazalı çok olmuş ama öncelikle hayırlı olsun kan testiniz negatif çıktıktan kaç gün sonra pozitife döndü adetinizden kaç gün geçmişti?Eki Görüntüle 2885635 ARKADAŞLAR BUGÜN KAN TESTİ VERDİM. ÇOK ŞÜKÜR POZİTİF. ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAHEki Görüntüle 2885636 Eki Görüntüle 2885637
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?