Idrarda parca

Acilacil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
16
0
25
1 gun oncesinde idrarimda baya kan ve kanli parcalar vardi ve bel agrisi kasık agrisi da yasadim git gide azaldi suanda idrar rengi biraz koyu sari ama yinede beyaz parcalar var ip gibi bunun sebebi nedir bilen birisi yardimci olabilirmi?? Zaten gunlerdir bir piskolojik cokuntu bulanti halsizlik ara sira terleme usume titreme oldu 1 haftadan fazladir boyleydi ama suan oyle seyler yok ama idrar problemi var sebebi nedir yardim edin

Hayatim burada dr degiliz, olsakta karsidan muayene diye birsey olamaz.Yarin dahiliyeye git, simdi gecistirsen bir sure sonra tekrar eder.Bobrek ve safradir demistim, en basiti tastir.

Hayatim burada dr degiliz, olsakta karsidan muayene diye birsey olamaz.Yarin dahiliyeye git, simdi gecistirsen bir sure sonra tekrar eder.Bobrek ve safradir demistim, en basiti tastir.

En erken randevum 18 gun sonra o zamana kadar kendmi rahtlatmak istiyorum ha deyince istedgin doktra muayene olamiyoruz sonucta

Acile gitseydiniz en azindan, agriniz siziniz yokmu?Tas agri yapiyor diye biliyorum ultrasonla bakarlardi acilde, igne filan yapilirdi.

En azından aile hekiminize gidip idrar tahlili yaptirabilirsiniz ve sonuca uygun üroloji randevu tarihine kadar tedaviye baslayabilirsiniz . Birinci basamak sağlık kuruluşları bu yüzden var. Yada acile gidebilirsiniz idrarda kan basite alınacak bir durum değil. Geçmiş olsun

X