Yorumun için teşekkür ediyorum aynen haklısın zaten çok fazla ümitli değildim öyle lekelenme olunca belki bi ihtimal diye düşündüm nette direk karşıma üstüne görme çıkıncaÇok geçmiş olsun. Adet geciktikten sonra genelde doğru sonuç var. Üzmek istemem ama pozitife döner gibi durmuyor.
Merhaba.insaAllah gebelik olur.bende ilk gebelikte idrar testinde cikmadi 14 gun. idrarda 15 gun sonra silik cikmisti.kan testi hemen yaptirdik 56 ciktiSanki tövbeli gibi buradaki arkadaşlar kimse yorum yapmamış eskiden bu platformda çok yorum yapılırdı
Zaten gebeliğe dair hiç bir belirti yok yarın veya Çarşamba günü giderimBanada pozitife donecek gibi durmadi. Silik cizgi dahi yok. Ama gec yumurtladiysaniz ve gec dollenme gibi bir durum yasandysa bilemem
Selam İnşallahMerhaba.insaAllah gebelik olur.bende ilk gebelikte idrar testinde cikmadi 14 gun. idrarda 15 gun sonra silik cikmisti.kan testi hemen yaptirdik 56 cikti
Evet tabiiki yaptim,hemde gunde kac tane.hic cikmadi testde.14-cu gun silik cikti 15_ci gun doktora gittim bakti hic bi sey gorunmedi usmde.dedi kan testi yap,tup gebeligi ola bilir.baya korktum.testde 56 cikinca rahatladim.1 hafta sonra dustu rahime.insallah sizde de oyle olur ve sonacan ilerlerSelam İnşallahHakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun benim sadece kafamı kurcalayan 5 gün önce pembe şeklinde lekelenme akıntı şeklinde az gelmesi oldu ve internete lekelenme yazınca direk üstüne görme vs çıktı o yüzden siz bu 14. Gün süreç öncesi test yapmışmıydınız ve gebeliğe dair belirti oldu mu
Allah’ın mucizesi işte maşallahEvet tabiiki yaptim,hemde gunde kac tane.hic cikmadi testde.14-cu gun silik cikti 15_ci gun doktora gittim bakti hic bi sey gorunmedi usmde.dedi kan testi yap,tup gebeligi ola bilir.baya korktum.testde 56 cikinca rahatladim.1 hafta sonra dustu rahime.insallah sizde de oyle olur ve sonacan ilerler
Bide bende hiç bir belirti yok sadece bu adetten 5 önce gelen pembe leke haricindeEvet tabiiki yaptim,hemde gunde kac tane.hic cikmadi testde.14-cu gun silik cikti 15_ci gun doktora gittim bakti hic bi sey gorunmedi usmde.dedi kan testi yap,tup gebeligi ola bilir.baya korktum.testde 56 cikinca rahatladim.1 hafta sonra dustu rahime.insallah sizde de oyle olur ve sonacan ilerler
Benimde erken gebelik testimde 2. Cizgi silik çıktı normal kaset testlerde sanki varla yok arasiydi, suan sanirim regl oldum ama yine de bi umut gidip kan vercem sizde kan verin bi umut belkiYorumun için teşekkür ediyorum aynen haklısın zaten çok fazla ümitli değildim öyle lekelenme olunca belki bi ihtimal diye düşündüm nette direk karşıma üstüne görme çıkınca
Bende 2 ci çizginin hayaleti bile çıkmadı maalesef evt gidicem Dr kan zaten ister mutlaka hormon tahlili de ister bende gelen giden yok bi belirti de yok belki kist var belkide menopoz diyorum artık en kötüsü inşallah değildir de kanama başladıysa sizde gebelik yoktur cnm yaBenimde erken gebelik testimde 2. Cizgi silik çıktı normal kaset testlerde sanki varla yok arasiydi, suan sanirim regl oldum ama yine de bi umut gidip kan vercem sizde kan verin bi umut belki
Nasip bi umut geldimBende 2 ci çizginin hayaleti bile çıkmadı maalesef evt gidicem Dr kan zaten ister mutlaka hormon tahlili de ister bende gelen giden yok bi belirti de yok belki kist var belkide menopoz diyorum artık en kötüsü inşallah değildir de kanama başladıysa sizde gebelik yoktur cnm ya
Hormon tahlili ne zaman veriliyor acabaBende 2 ci çizginin hayaleti bile çıkmadı maalesef evt gidicem Dr kan zaten ister mutlaka hormon tahlili de ister bende gelen giden yok bi belirti de yok belki kist var belkide menopoz diyorum artık en kötüsü inşallah değildir de kanama başladıysa sizde gebelik yoktur cnm ya
Dr ultrason da baktıktan sonra kan tahlili birlikte bazı hormon tahlili de isteyebiliyor ve bazı tahliller de adet olunca yapılıyorHormon tahlili ne zaman veriliyor acaba
Rabbim gönlüne göre versin inşallahNasip bi umut geldim
Ben gitmist adetin 3. Gununde gel dedi ben de tam adet olamadim hafif lekelenme gibi oldu da simdi gitsem bakarlar mj 18 inde regl olmam lazımdıDr ultrason da baktıktan sonra kan tahlili birlikte bazı hormon tahlili de isteyebiliyor ve bazı tahliller de adet olunca yapılıyor