• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrarda negatif olup Adet gecikmesi yaşayan ve hamile olan varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sem0510

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
286
261
23
Selam kızlar

Direct konuya gireyim benim gibi yaşayanlar varsa yardımınıza ihtiyacım var :)
En son 30 Eylül'de Adet oldum bidaha olmadım.. 29-29-max.30 gün sürerdi döngüm ama bugün 7. Günüm gecikmede gelmedi adetim hala evde idrar testi yaptım 2. Çizgi de yok.. ve kan vermek istemiyorum değer azdır falan yine yükselicekmi düşecekmi stresi yaşamak istemiyorum :( 2 ay önce kimyasal oldu çünlü aöa o zaman adet olmadan yapmıştım kan testi sonra düştü değer.. sizce hamile olabilirmiyim ?

Akıntım çok sürekli adet olcakmışım gibi his ağrı var benim gibi idrarda görünmeyip hamile oldugunu kanda öğrenen varmı?

Selam kızlar

Direct konuya gireyim benim gibi yaşayanlar varsa yardımınıza ihtiyacım var :)
En son 30 Eylül'de Adet oldum bidaha olmadım.. 29-29-max.30 gün sürerdi döngüm ama bugün 7. Günüm gecikmede gelmedi adetim hala evde idrar testi yaptım 2. Çizgi de yok.. ve kan vermek istemiyorum değer azdır falan yine yükselicekmi düşecekmi stresi yaşamak istemiyorum :KK43: 2 ay önce kimyasal oldu çünlü aöa o zaman adet olmadan yapmıştım kan testi sonra düştü değer.. sizce hamile olabilirmiyim ?

Akıntım çok sürekli adet olcakmışım gibi his ağrı var benim gibi idrarda görünmeyip hamile oldugunu kanda öğrenen varmı?
Meraba sonuc nedir

Meraba sonuc nedir

Sonuç negatif.. adetimden sonra hgs filmi çektirdim ondada sorun yok hormonlarda da sorun yok eşimdede sorun yok :) Şimdi akışına bıraktım gebelik belirtisi dahi aramıyorum kendimde size de böylesini tavsiye ederim.. insan her belirtiyi gebeliğe yormamalıymış.. yoksa hem hayal kırıklığı hemde psikilojik olarak yorucu oluyo

Sonuç negatif.. adetimden sonra hgs filmi çektirdim ondada sorun yok hormonlarda da sorun yok eşimdede sorun yok :) Şimdi akışına bıraktım gebelik belirtisi dahi aramıyorum kendimde size de böylesini tavsiye ederim.. insan her belirtiyi gebeliğe yormamalıymış.. yoksa hem hayal kırıklığı hemde psikilojik olarak yorucu oluyo
aynen ole haklısın.

Back